Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

“Καμάκι Δίχως Σύνορα”: ΝΤΠ. Live στο Κ44 την Παρασκευή 12 Ιουλίου

Καμάκι Δίχως Σύνορα” σε μία εκπαιδευτική μουσική παράσταση με κεντρικούς ήρωες τους ΝΤΠ. και συμπρωταγωνιστές τους Boem & Nemo και Jastenar!

Οι Νέα Τάξη Πραγμάτων ή ΝΤΠ. διδάσκουν από σκηνής τα βασικά συστατικά της ερωτικής προσέγγισης, στην πιο κρίσιμη στιγμή για τον Ελληνικό τουρισμό. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως το 2013 περιμένουμε 17.000.000 τουρίστες. Αν υπολογίσουμε πως οι γυναίκες είναι το 52% του παγκόσμιου πληθυσμού τότε χονδρικά περιμένουμε 8.840.000 θηλυκές υπάρξεις να έρθουν για να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τον έρωτα.

Μέσα από την μακρά επιτυχημένη πορεία τους στην ερωτική απόρριψη, το hip hop συγκρότημα ΝΤΠ θα αναφερθεί στην εκτενέστατη λίστα των πραγμάτων που δεν πρέπει να ειπωθούν και να γίνουν κατά τη διάρκεια της προσέγγισης.

Στο πλευρό τους βρίσκονται οι Boem & Nemo, μαζί με τον ανερχόμενο Jastenar για να καταθέσουν και αυτοί την εμπειρία τους στο φιλομαθές μουσικό κοινό. Στα πλατώ θα βρίσκεται ο DJ Mode. Η είσοδος είναι ελεύθερη και το συναυλιακό κομμάτι ξεκινά στις 10.00μμ.

To event στο Facebook
https://www.facebook.com/events/542080069161818/?ref=22

ΝΤΠ – Είσαι αφράτη σα φρατζόλα
http://www.youtube.com/watch?v=8fVMkSjzXao

Boem & Nemo – Παν χαράμι τα πάντα
http://www.youtube.com/watch?v=fxmldrA2FvI

Jastenar – Όσα χρόνια και αν περάσουν feat Stereo Mike / Very Smooth / Expe
http://www.youtube.com/watch?v=_F2llT3hDM8

Διοργάνωση
Action Eστί
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...