Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Stage Musicafe: Πάνος Μουζουράκης The Big Band Project

Ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο, στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων, διοργανώνει σειρά συναυλιών για το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου (συνολικά οκτώ συναυλίες) γνωστών και αγαπημένων ερμηνευτών και συγκροτημάτων σε έναν δροσερό καλοκαιρινό χώρο που απέχει λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.

Την προτελευταία συναυλία της σειράς θα δώσει ο Πάνος Μουζουράκης στις 19 Αυγούστου.

 O Πάνος Μουζουράκης «παίζει» με το Big Band Project και... βρίσκει το στόχο του σε μία βραδιά με swing διάθεση, funk, soul, ροκ μελωδίες αλλά και πολλές εκπλήξεις από την καινούρια του δισκογραφική δουλειά!

Με τη συνοδεία των 7 μουσικών και των 3 τραγουδιστών της πιο φρέσκιας και φευγάτης μπάντας, ο Πάνος Μουζουράκης μάς παρουσιάζει το ΣΤΟΧΟ: την καινούρια του δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί τον Ιούλιο. Υπογράφοντας ο ίδιος τη μουσική σε τραγούδια που διακρίνονται για τον ιδιαίτερο ρυθμό τους και τους στίχους που συγκινούν, προβληματίζουν, παρασύρουν, και διατηρώντας το μοναδικό του ύφος, ο Πάνος Μουζουράκης μάς συστήνει... την –σαφώς- πιο ώριμη δουλειά του.

Όλα αυτά σε ένα live δυνατό, κεφάτο, ανατρεπτικό, που θα ταξιδέψει σε πολλές πόλεις, με άρωμα και διάθεση καλοκαιριού και... θα ντυθεί χειμωνιάτικα και την περίοδο 2013-14!


Ώρα έναρξης 22.00

Τιμή εισιτηρίου 7 €

Stage Musicafe

Λεωφόρος Αλέξανδρου Φλέμινγκ 1, Ραφήνα

22940-28310, 6932-636514

www.stagemusicafe.com, stagemusicafe@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...