Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

"Te amo (Fallin' for you)" - Η επιτυχία του Έλληνα DJ Beatlone συνεχίζεται με το ανατρεπτικό remix των "Εnpon vs Sven"!

Η δισκογραφική εταιρεία "NOIZE ENTERAINMENT LTD", μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης (facebook, twitter, youtube), διεξήγαγε έναν διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 100 μουσικοί remixers & DJs . Το διαγωνισμό κέρδισαν οι ¨Enpon vs Sven¨ με έπαθλο την κυκλοφορία του remix  " Te amo (Fallin' for you) ".

Ο Dj Beatlone ξεσηκώνει ήδη τα clubs του Λονδίνου , ιδιαίτερα με αυτό το τραγούδι και τη συνεργασία του με τον Πάνο Ζώη.
Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2012 και αποτέλεσε ουσιαστικά το πρώτο βήμα για την ενασχόληση του Beatlone με την House μουσική σκηνή.

Το videoclip του κομματιού http://www.youtube.com/watch?v=KcKS7RppTI0   έχει ξεπεράσει τα 100.000 views και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.
Το "Te amo (Fallin' for you) " μεταδίδεται ήδη στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας αλλά και της Μεγάλης Βρετανίας, κυρίως στο Λονδίνο. Πρόκειται για ένα άκρως αντιπροσωπευτικό τραγούδι αγγλόφωνου dance pop single, το οποίο έχει κυκλοφορήσει από την "NOIZE ENTERAINMENT LTD".

Beatlone feat Panos Zois Te Amo (Fallin' for you)

Music   and Lyrics   Giorgos Kolovos
Video clip Directed by Paschalis Vlahos
EnPon VS Sven Remix Extended Edit
Label Noize Entertainment 2013

Video clip first edition song http://www.youtube.com/watch?v=KcKS7RppTI0
Remix edition http://www.youtube.com/watch?v=Zep_Z2lsLDc 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...