Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Γιάννης Γιοκαρίνης live και μετά από... ατύχημα !


Σώθηκαν από θαύμα! Ο λόγος για τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τη σύζυγό του Σοφία και τα δύο αδέλφια της, οι οποίοι είχαν σοβαρό τροχαίο ανήμερα του Ευαγγελισμού. Ο Γιάννης όχι μόνο σώθηκε από θαύμα αλλά κάνει την Παραασκευή και το Σάββατο διπλή live εμφάνιση, στη Βούλα !

Αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε, το οποίο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, «καρφώθηκε» στο δικό τους, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής και η σύζυγός του να χτυπήσουν στο πρόσωπο και να μεταφερθούν εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Οπως τους δήλωσαν οι γιατροί, σώθηκαν από θαύμα.

Ο τραγουδιστής μαζί με τη σύζυγό του και τα αδέλφια της βρίσκονταν στην Ελευσίνα, καθ’ οδόν για ταβέρνα της περιοχής. Κάποια στιγμή, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Χατζηδάκη, πετάχτηκε από τη Χατζηδάκη -υπάρχει στοπ- με ιλιγγιώδη ταχύτητα μια μαύρη Πόρσε και χτύπησε το αυτοκίνητο μάρκας Citroen C3, το οποίο οδηγούσε ένας από τους αδελφούς της συζύγου του τραγουδιστή. Ο έλεγχος του αυτοκινήτου χάθηκε και άρχισε να στριφογυρίζει στο οδόστρωμα. Μάλιστα παραλίγο το αυτοκίνητο να μπει μέσα σε ένα σουβλατζίδικο.

Σοκαρισμένη, η σύζυγος του τραγουδιστή δηλώνει στην «Espresso»: «Ηταν τόσο δυνατό το χτύπημα που δεν καταλάβαμε τι είχε συμβεί. Λίγο πριν βγω άκουσα τον αδελφό μου που οδηγούσε να λέει “πάρ’ του τον αριθμό, γιατί φεύγει”. Τότε πετάχτηκα αμέσως έξω από το αυτοκίνητο και το μόνο που είδα ήταν ένα μαύρο αυτοκίνητο να πατάει γκάζι και να φεύγει. Για καλή μας τύχη του είχε πέσει η πινακίδα. Και εγώ και ο σύζυγός μου οδηγηθήκαμε κατευθείαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου μας έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και μας έκαναν ράμματα. Ο Γιάννης έπαθε διάσειση και του έκαναν πολλά ράμματα στο κεφάλι. Εγώ έχω πολλά ράμματα στο κούτελο, μέχρι τη μύτη, και μου έσπασαν και μερικά δόντια. Οι γιατροί είπαν ότι γλιτώσαμε από θαύμα, θα μπορούσαμε να είχαμε μείνει στον τόπο».

Ο τραγουδιστής, σοκαρισμένος ακόμα, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έγινε: «Αφού είμαστε ζωντανοί, όλα θα πάνε καλά. Φτηνά τη γλιτώσαμε, θα ήμασταν νεκροί κι εγώ και η σύζυγός μου τώρα. Αυτό που με στενοχωρεί ιδιαίτερα όμως είναι ότι ο άνθρωπος που μας χτύπησε όχι μόνο δεν ρώτησε αν είμαστε καλά, αλλά μας εγκατέλειψε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι». ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Και διπλή live εμφάνιση στο ART GALLERY CAFÈ

Την Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Απριλίου 2011 ο Γιάννης Γιοκαρίνης ένας ζωντανός θρύλος του Ελληνόφωνου Rock τραγουδιού παρουσιάζει μια μοναδική unplugged παράσταση με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες του ( «Νοσταλγός Του Rock’N’Roll», «Ευλαμπία», «Τσικαμπούμ»...) και όχι μόνο!!

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης από τις πιο κλασικές φυσιογνωμίες της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής και αναπόσπαστο κομμάτι της προοδευτικής Ελληνικής Μουσικής θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με χαρούμενη διάθεση, επικοινωνία, ενέργεια και αυθορμητισμό...!!!

ART GALLERY CAFÈ  ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 1 & ΓΑΛΗΝΟΥ  ΒΟΥΛΑ, Τηλ: 210 8958866
www.artgallerycafe.gr/program.asp ,www.mytheatro.net, www.tragoydia.net

Special event €15 είσοδος
Κρατήσεις 2108958866

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...