Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΠΥΞ ΛΑΞ

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ, το συγκρότημα που αγαπήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, επιστρέφει στην μουσική σκηνή, επτά  χρόνια μετά την διάλυσή του, με μια σειρά συναυλιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Τα μέλη των ΠΥΞ ΛΑΞ, το 2004 σε τηλεοπτική τους συνέντευξη ανακοίνωσαν ότι διαλύονται, καθώς θεώρησαν ότι είχε κλείσει ο κύκλος τους.

Η ιδέα της επιστροφής ξεκίνησε από τον Μάνο Ξυδούς και γι αυτό τον λόγο θα είναι μια μουσική συνάντηση ως φόρος τιμής στη μνήμη του γνωστού μουσικού που πέθανε πρόσφατα.

Η πρώτη συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό στάδιο, στην Αθήνα, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες τρεις. Στη Θεσσαλονίκη, στο Καυτατζόγλειο στάδιο, την Τετάρτη στις 7 Σεπτεμβρίου, στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Παγκρήτιο στάδιο, την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: για την αρένα 11 ευρώ και για τις κερκίδες 15 ευρώ.

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...