Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

SΤΙΓΜΑ 90 - 9MM IN A TESTUBE - RADIO SOL

Την Κυριακή 8 Μαΐου, στην ιστορική σκηνή του An Club, οι SΤΙΓΜΑ 90 σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους και με νέο υλικό, συναντούν τους δραστήριους αυτή την περίοδο ,, τους IN A TESTUBE & RADIO SOL, λίγο πριν την κυκλοφορία των τραγουδιών τους.

Οι SΤΙΓΜΑ 90, ξεκίνησαν το 1989 και ήδη διανύουν την 3η δεκαετία της καριέρας τους. Μετά από μια μικρή παύση το 1998 - 1999 και με κάποιες αλλαγές στην σύνθεση τους επαναδραστηριοποιήθηκαν δυναμικά και συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Δισκογραφικά συνεργάστηκαν με τον Γιάννη Δρόλαπα (Μουσικές Ταξιαρχίες), τον Γιώργο Στεφανάκη (Πελόμα Μποκιού) και τον Δημήτρη Δημητράκα (Panx Romana). Έχουν κυκλοφορήσει 2 δισκογραφικές δουλειές (ΦΕΥΓΩ ΓΕΙΑ [1994 - LP], ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ [2006 - CD]), ενώ τα τραγούδια τους τα συναντάμε σε πολλές συλλογές με ελληνικά ροκ συγκροτήματα. Σήμερα βρίσκονται στην προετοιμασία του νέου τους άλμπουμ και δείγματα αυτής της νέας δουλειάς θα ακούσουμε στο Live του An Club.

Οι 9ΜΜ, έχοντας αν χείρας το ντεμπούτο τους άλμπουμ το οποίο βρίσκει θετική ανταπόκριση σε κοινό και κριτικούς, παρουσιάζουν τα τραγούδια τους αλλά και διασκευές, με τον ιδιαίτερο τρόπο που τους χαρακτηρίζει. Σύγχρονο ροκ άκουσμα, στηρίζει τον λόγο τους, που θέλει να αντισταθεί στην κατολίσθηση που βιώνουμε.

Οι In A Testube, εντυπωσιάζουν κάθε φορά με το πάθος και την ενέργεια τους, αλλά και τα πολύ όμορφα αγγλόφωνα τραγούδια τους. Ένα συγκρότημα που δραστηριοποιείται τα τελευταία πέντε χρόνια και ετοιμάζετε για την πρώτη του δισκογραφική κυκλοφορία.

Mετά από μια περιπετειώδη πορεία στα στενά της Βαρκελώνης, τις μουσικές σκηνές του Σικάγο και τις βροχερές νύχτες του Δουβλίνου, οι Radio Sol βρεθήκαν τελικά στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2009 και από τότε εκπέμπουν σήμα σε σταθερή indie/ska συχνότητα. Ο ήχος τους έχει κάτι από όλα αυτά και φέρνει μια φρέσκια νότα στους ρυθμούς της πόλης.

Μια συναυλία με πολυσυλλεκτικό άκουσμα και με γνώμονα την καλή ροκ μουσική που παράγεται με επιτυχία από παλαιότερα αλλά και νεότερα συγκροτήματα.

Simply be there!!!!

An Club
Σολωμού 17-19, Εξάρχεια Τηλ 210 3305056 Είσοδος 10€

SΤΙΓΜΑ 90
www.myspace.com/stigma90gr
www.facebook.com/stigma90

9MM
www.myspace.com/9mmgr
www.facebook.com/pages/9MM/160417293987867
www.reverbnation.com/9mmgr
www.dailymotion.com/9mmband

IN A TESTUBE
www.myspace.com/inatestube
www.reverbnation.com/inatestube3
www.facebook.com/profile.php?id=1...

RADIO SOL
www.myspace.com/radiosolmusic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...