Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Κατέρρευσε επί σκηνής ο θρύλος της ροκ Lemmy - Διέκοψαν τη συναυλία τους οι Motorhead


Για δεύτερη φορά ανησυχεί τους φαν του ο τραγουδιστής των Motorhead και σύμβολο της ροκ, Lemmy Kilmister, αφού σύμφωνα με πληροφορίες κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος στη Γερμανία και το σόου διακόπηκε εσπευσμένα.

Οι Motorhead είχαν προγραμματίσει μία 75λεπτη εμφάνιση στο Wacken Open Air Festival, στο Γουακεν της Γερμανίας. Ωστόσο, λόγω επιπλοκών στην υγεία του τραγουδιστή, το συγκρότημα κατάφερε να παίξει μόνο έξι τραγούδια και διέκοψε εσπευσμένα τη συναυλία.

Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από ακυρώσεις συναυλιών που ανακοίνωσε τον τελευταίο μήνα το συγκρότημα, μετά το αιμάτωμα που εντόπισαν οι γιατροί στον Lemmy, ανησυχώντας ακόμα περισσότερο τους φαν του.

Ωστόσο μετά το τελευταίο περιστατικό, δεν έλειψαν και οι κακεντρεχείς φήμες, όπως η είδηση που δημοσίευσε το Βραζιλιάνικο Music Link, που ανέβασε άρθρο στο οποίο ανακοίνωνε ότι ο Lemmy πέθανε. Ο κιθαρίστας των Motorhead έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες γράφοντας στο Twitter: «Σε αντίθεση με ορισμένες αναφορές, o Lem είναι ζωντανός και υγιής, γι'αυτό μη δίνετε βάση στις μ@λ@κί#ς που δημοσιεύονται»

Παράλληλα, ανακοίνωση εξέδωσαν και οι διοργανωτές του Wacken festival αναφέροντας ότι: «Οι Motorhead συγκλόνισαν τη Μαύρη σκηνή για περισσότερο από 30 λεπτά και ο Lemmy έβαλε τα δυνατά του για να παίξει ένα καταπληκτικό live show. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που συμμετείχαν στο φεστιβάλ και έκαναν ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να παίξουν σε αυτή τη συναυλία. Σας ευχαριστώ πολύ, παιδιά!»

Οι MOTÖRHEAD έπαιξαν τα εξής τραγούδια:

01. I Know How To Die
02. Damage Case
03. Stay Clean
04. Metropolis
05. Over The Top
06. The Chase Is Better Than The Catch

Παράλληλα, αναμένεται το φθινόπωρο το νέο άλμπουμ των Motorhead «Aftershock», θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο το οποίο ηχογραφήθηκε στα Maple Sound Studios στη Σάντα Άνα της Καλιφόρνια με τον επί σειρά ετών παραγωγό τους Κάμερον Γουέμπ.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...