Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Active Member Live @ Τεχνόπολις

Οι Active Member συμπληρώνοντας 20 χρόνια δημιουργικής παρουσίας περνάνε στη «2η εποχή τους» και επιλέγουν να τραγουδήσουν παρέα με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τους οποίους σέβονται και αγαπούν, μήπως και φύγει το σκοτάδι.

Φτάνει άραγε μια γιορτή για να φύγει το σκοτάδι από κοντά μας;
Μάλλον όχι.

Σημασία έχει να ξεκινήσεις από κάπου. Αν ξεκινήσεις με τις λιγότερες τύψεις τότε είσαι μάλλον πιο κοντά στο ν” ανταμώσεις το φως.

Αφορμή και έμπνευση για αυτήν την πρωτότυπη συναυλία στάθηκε ένα τραγούδι από τον προτελευταίο δίσκο τους, «Στων βουβών την εσχατιά», με τίτλο «Τραγούδα μας να φύγει το σκοτάδι».

web-OK-2Όπως λέει ο B.D.Foxmoor «…αυτές τις τελευταίες λεύτερες μέρες, όλοι θυμήθηκαν πόσο φόβο κρύβει το σκοτάδι κι αυθόρμητα ξεχύθηκαν στους δρόμους να τραγουδήσουν και να φωνάξουν. Ωστόσο, έλειπε το γλέντι: η μεγαλύτερη, ίσως, αιτία για επανάσταση. Αυτό σκαρώνουμε εμείς, η μεγάλη παρέα και οι καλεσμένοι μας, μόνο που αυτή τη φορά σε θέλουμε πάλι κοντά μας, νομίζουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή…»

Πράγματι, στις 4 Σεπτεμβρίου, οι Active Member, καλούν στο χώρο της «Τεχνόπολις» καλλιτέχνες που εκτιμούν και θα ήθελαν να συμμετέχουν στη γιορτή τους.

Μαζί τους:
Ελένη  Βιτάλη, Γιάννης Κότσιρας, Γιώτα Γιάννα, Μπάμπης Παπαδόπουλος, Νίκος Ξύδης, Veronica Harcsa, Jahcoustix, Erik Truffaz, Yacine & The Oriental Groove, Χνάρια, A.S.R., Noova Groova (B.D.Foxmoor, Νίκος Ξύδης, Πέτρος Κούρτης), Pyromantic Orchestra (ομάδα μουσικών), Aνταμαπανταχού (ομάδα κουκλοθέατρου) και η μουσική ομάδα του Καλλιτεχνικού Καφενείου Μενιδίου που θα υποδέχεται τον κόσμο από νωρίς την ίδια μέρα με μουσικές…

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...