Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ματαιώνονται οι συναυλίες με το Μάριο Φραγκούλη στην Κρήτη - Κανονικά οι υπόλοιπες

Oι προγραμματισμένες συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στις 9, 10 και 11 Αυγούστου στην Κρήτη ματαιώνονται για λόγους υγείας του καλλιτέχνη.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μετά την επιτυχημένη του εμφάνιση στο 35ο River Party, την περασμένη Παρασκευή, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έπειτα από έντονη αδυναμία που διαπιστώθηκε ότι προήλθε από υπερκόπωση. Παρά την επιθυμία του να βρεθεί το συντομότερο κοντά στο αγαπημένο του κοινό, οι ιατροί του επέβαλλαν να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ζητούμε συγγνώμη από το κοινό για την προκληθείσα αναστάτωση και παρακαλούμε τους κατόχους εισιτηρίων για τις συναυλίες σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Χανιά να απευθυνθούν, από σήμερα, στα κατά τόπους σημεία προπώλησης για την εξαργύρωση των εισιτηρίων τους.

Ο Μάριος Φραγκούλης θα βρεθεί σύντομα ξανά δίπλα στο κοινό για να «γιορτάσει» μαζί του τα 25 του χρόνια επί σκηνής, συνεχίζοντας κανονικά τις εμφανίσεις του στην υπόλοιπη Ελλάδα,

 Ακολουθεί το πρόγραμμα των επόμενων συναυλιών:

16/8 Κέρκυρα, Παλαιό Φρούριο
18/8 Ζάκυνθος, Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
19/8 Πρέβεζα, Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος»
21/8 Ρόδος, Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
26/8 Πάτρα, Ρωμαϊκό Ωδείο
9/9 Βόλος, Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”
10/9 Λάρισα, Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...