Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ροκ φεστιβάλ στα Χανιά

Εξι σπουδαίες μπάντες θα ανέβουν στη σκηνή του 'Chania Rock Festival' που θα φιλοξενηθεί στο Θερινό 'Αττικόν' την Κυριακή 25 Αυγούστου. Ο χώρος πρόκειται να διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να μπορεί να προσφέρει άψογη ηχητική κάλυψη, οπτικά εφέ, video projections κ.α. Οι πόρτες ανοίγουν στις 5 το απόγευμα.

Την αυλαία του φεστιβάλ θα ανοίξουν οι 'Scandal', μια μπάντα με έδρα το Leeds της Αγγλίας με 2 Ελληνες στη σύνθεσή τους (και χανιώτη τραγουδιστή) είναι η ιδανική αρχή. Θα ακολουθήσουν οι heavy rockers 'Weird Totem', με έδρα το Ηράκλειο, οι 'Everfailed' από τα Χανιά, οι 'Master Reset' από το Ηράκλειο και οι 'Crusified Barbara', ένα σουηδικό γυναικείο κουαρτέτο που έχει συζητηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

Κορυφαίοι της βραδιάς οι 'Planet of Zeus' που επιστρέφουν στα Χανιά και το C.R.F. μετά από 3 χρόνια για να ταρακουνήσουν τους τυχερούς που θα τους παρακολουθήσουν, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.
Προπώληση εισιτηρίων στα Χανιά: Αvalon, Βαζάκι, El Mondo, Rock House (Πλατανιάς), Cosmos Restaurant (Πλατανιάς). Στην είσοδο, την ημέρα του C.R.F. εκτός από το κανονικό εισιτήριο θα υπάρχει και μειωμένο με 10 ευρω για τους ανέργους.
(Προσοχή: Θα πρέπει να επιδεικνύεται η κάρτα ανεργίας & η αστυνομική ταυτότητα του δικαιούχου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...