Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Το φεστιβάλ "ART is HARD" πάει Ρέθυμνο!

Το 10ο επεισόδιο του "ART is HARD" διαδραματίζεται στο Ρέθυμνο μεταξύ 12-13 Οκτωβρίου. 


Στην Κρήτη, το artishard θα δοκιμάσει τα παραγωγικά και καλλιτεχνικά του όρια σε μια απόπειρα δημιουργικής έκρηξης, στις Αποθήκες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών. 

Πιστοί φίλοι και γνώριμοι δημιουργοί, που ακολούθησαν το artishard σε κάθε του βήμα, θα ενώσουν τις δυνάμεις του με νέους καλλιτέχνες, εικαστικούς και μουσικούς για να δώσουν στο Φεστιβάλ δημιουργική πνοή και πρωτοποριακό περιεχόμενο. 

Το φεστιβάλ δεν έχει θεματική ετικέτα αλλά επιδιώκει να προκαλέσει μια δημιουργική συνέργεια όπου το καλλιτεχνικό έργο εμπνέει και εμπνέεται από το χώρο που το φιλοξενεί για να προκαλέσει συνειρμικά μια οπτικοακουστική αφήγηση που αναμοχλεύει το παρελθόν, διερευνά το παρόν και φαντάζεται το μέλλον. 

Σε αυτό το πλαίσιο, οι δημιουργοί καλούνται όχι μόνο να προσφέρουν το έργο τους αλλά να το τοποθετήσουν στο χώρο και να δημιουργήσουν τη ζωτική συνθήκη που θα του επιτρέψει να ταξιδέψει στη νόηση, να διεγείρει την ψυχή και τελικά ν αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα. 

Στο artishard συμμετέχουν όλοι, δημιουργοί και επισκέπτες σε μια συνέργεια που ευνοεί την κίνηση, 
προκαλεί την ερμηνεία και παράγει το νόημα μέχρι την αυλαία.

Στην Κρήτη των μεγάλων λαϊκών δημιουργών, στο νησί των αντιθέσεων και των αμέτρητων προσωπικών μύθων, το artishard αναζητά σύγχρονη δημιουργική έκφραση και σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα διήμερο καλλιτεχνικό πείραμα όπου κανένα αποτέλεσμα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.artishard.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...