Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Θάνος Μικρούτσικος, Ρίτα Αντωνοπούλου στο Κάστρο Μυτιλήνης

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
“ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ…”
ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,  ΩΡΑ 9 μ.μ.
Στο ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

 Ο Θάνος Μικρούτσικος,  στο φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που συνταράσσει, τόσο με την διαχρονικότητα όσο και με την επικαιρότητά του.

Ο Θάνος Μικρούτσικος δημιουργεί ένα πολύμορφο πρόγραμμα και επιλέγει αγαπημένα τραγούδια από το έργο του, σε ποίηση Μπέρτολτ Μπρεχτ, όπως «Άννα μην κλαις», «η Μπαλάντα του έμπορα»,  Άλκη Αλκαίου, όπως «Πιρόγα»,  Μάνου Ελευθερίου «Άμλετ της Σελήνης», Ν. Καββαδία «Σταυρός του Νότου», Οδυσσέα Ιωάννου, καθώς και γνωστές επιτυχίες άλλων συνθετών (Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Λοϊζου κ.ά.) αλλά και αυτά που ο ίδιος ονομάζει πολιτικά τραγούδια λαϊκού αισθήματος.

 «Φώσφορος», «Πάντα Γελαστοί και Γελασμένοι»… θα τραγουδήσουν ο Θάνος Μικρούτσικος , και μαζί του η Ρίτα Αντωνοπούλου, η πολυφασματική τραγουδίστρια της νεώτερης γενιάς που συνδυάζει, ακρίβεια, συναίσθημα, σκηνική παρουσία.
Θα μεταφέρουν το τραγούδι από την σκηνή στο κοινό για να το απογειώσουν, αλλά και για να επισημάνουν το ουσιαστικό περιεχόμενο του, λέγοντας τελικά, ότι η ιστορία δεν πρέπει να γίνεται σιωπή.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Στην αρχή της Αγοράς - Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική Προπώληση: 10 ευρώ
Ταμείο την ημέρα της συναυλίας:   13 ευρώ γενική είσοδος και
10 ευρώ (άνεργοι, φοιτητικό,  στρατιωτικό , ΑΜΕΑ)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
  ΗΧΩ Α.Ε. -    ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...