Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Τεχνόπολη: Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι με τον Πασχαλίδη και τον Δεληβοριά

Manos Hatzidakis.
Manos Hatzidakis. (Photo credit: Wikipedia)
Τα τραγούδια του Μίλτου Πασχαλίδη (28/8), οι στιχουργικές ευρεσιτεχνίες του Φοίβου Δεληβοριά (29/8) και ένα μουσικό αφιέρωμα (30/8) στον Μάνο Χατζιδάκι, κάνουν το καλοκαίρι στην Αθήνα να κυλήσει πιο ευχάριστα.

Η Τεχνόπολις υποδέχεται τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Φοίβο Δεληβοριά και τον επί χρόνια συνεργάτη και φίλο του Μάνου Χατζιδάκι, Ηλία  Λιούγκο που παρουσιάζει μία συναυλία με τα ωραιότερα τραγούδια του αξέχαστου συνθέτη.

Με ερμηνευτική δεξιοτεχνία αλλά και βαθιά γνώση της ελληνικής μουσικής, ο Μίλτος Πασχαλίδης θα παρουσιάσει στις 28 Αυγούστου, ένα πρόγραμμα που κινείται με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης: από τον Τζίμη Πανούση στον Ερωτόκριτο και από τον Θάνο Μικρούτσικο στο Μάρκο Βαμβακάρη.

Μία ημέρα αργότερα (29/8) ακολουθεί τον party του Φοίβου Δεληβοριά με τον μήνα Αύγουστο να  κλείνει πανηγυρικά με τις πλέον αγαπημένες μελωδίες του Χατζιδάκι. Ο Ηλίας Λιούγκος τιμά τον δάσκαλο και φίλο του με ένα μουσικό αφιέρωμα (30/8) στο οποίο θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του συνθέτη  -έτσι όπως καταγράφηκαν στη δισκογραφία ως έργα με τους τίτλους «Λαϊκή αγορά» και «Ρωμαϊκή αγορά».


Τιμές εισιτηρίων: 10€ γενική είσοδος
Προπώληση εισιτηρίων: στα καταστήματα PUBLIC, Παπασωτηρίου, Seven Spots και στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων , Online: Viva.gr - τηλεφωνικά: 11876
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...