Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Ο Δημητρης Ζερβουδάκης live στη Θεσσαλονίκη!

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, έρχεται για μια ακόμη συνάντηση με το κοινό του. Μία συνάντηση στο κατεξοχήν Θεσσαλονικιώτικο «σημείο»! 


Στην «Αρετσού» της καρδιάς μας. «Κουβαλάει» στις αποσκευές του, την αγάπη του για αυτό που κάνει, την δύναμη της παρέας, μα πάνω από όλα τις μουσικές και τα στιχάκια του!

Το φθινόπωρο αναμένεται να κυκλοφορήσει και η νέα δισκογραφική πρόταση του Δημήτρη με γενικό τίτλο « Ζωής Παιχνίδια». Μια καλή εικόνα από την νέα πρόταση του δημιουργού, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι φίλοι του, στη μοναδική αυτή συναυλία. Το συγκρότημα ελίσσεται με άνεση από τον ηλεκτρικό, στον απόλυτα ακουστικό ήχο. Η Ανατολή συναντά την Δύση, διεγείροντας το συναίσθημα μέσα και από το νέο «Μουσικό χρονογράφημα» που ετοιμάζει!

Για μια ακόμη φορά βέβαια, εκτός του δείγματος γραφής της νέας του δουλειάς, θα ζωντανέψουν οι μουσικές, τα στιχάκια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια.

Η Σοφία Γεωργαντζή τον πλαισιώνει με τα τραγούδια της από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο:«ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΟΝΕΙΡΑ» Όπου υπογράφει η ίδια τους στίχους, την μουσική, μα και την ερμηνεία!

Μουσικοί: Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα) Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο) Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες) Δημήτρης Οικονομίδης (πιάνο)

Στο «Παρά θίν αλός του ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013.

ΠΑΛΑΤΑΚΙ (ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ)

Ώρα έναρξης: 9.30

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ

Προπώληση Cafe Σάρωθρον, Λαδάδικα, τηλ. 2310538282

Stereodisc, Αριστοτέλους 4, τηλ. .2310262912

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...