Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

«Μια αγκαλιά τραγούδια» με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη στην Πάτρα

Τραγούδια που έχουν αποτυπωθεί στην ψυχή και την καρδιά μας, τραγούδια που με  τη φωνή της θα μας ταξιδέψουν, θα μας κάνουν να ξεχαστούμε, να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε…


Μετά τις επιτυχημένες βραδιές σε μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη με «Μία αγκαλιά τραγούδια» συνεχίζει το καλοκαιρινό της ταξίδι. Στις 4 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη κάνει στάση στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας και τραγουδά για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Ενα απόσταγμα από αγαπημένα μας τραγούδια, τόσο από την πρόσφατη όσο και από τη διαχρονική της δισκογραφία. Τραγούδια που έχουν αποτυπωθεί στην ψυχή και την καρδιά μας, τραγούδια που με  τη φωνή της θα μας ταξιδέψουν, θα μας κάνουν να ξεχαστούμε, να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε…

Μαζί της μία εξαιρετική ομάδα μουσικών, πέντε υπέροχοι σολίστες με ταλέντο και φαντασία, αλλά και ένας νέος τραγουδιστής - του οποίου η Αλκηστις επιμελήθηκε το καινούργιο cd- ένας πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Γιώργος Περρής.

Οι καλλιτέχνες θα ξεδιπλώσουν στη σκηνή το πάθος και την τρυφερότητα, θα μας απογειώσουν με τα φτερά της μουσικής, θα αυτοσχεδιάσουν, θα μας εκπλήξουν με τις εναλλαγές των τραγουδιών, θα μας χαρίσουν μία μεγάλη, ζεστή αγκαλιά τραγούδια, με ρομαντικές στιγμές, ροκ στιγμιότυπα αλλά και εικόνες από τη μουσική της διαδρομή. «Μία αγκαλιά τραγούδια» γεμάτη μουσικές συνομιλίες από τα αγαπημένα μας και όχι μόνο.

Μουσικοί
Πιάνο: Θωμάς Κοντογιώργης
Βιολί: Kώστας Καρακατσάνης
Μπάσο: Άγγελος Παπαδάτος
Ακορντεόν: Θάνος Σταυρίδης
Κρουστά: Αλέξης Κώστας

Η συναυλία είναι από την αιγίδα του Δήμου Πατρέων. Εισιτήρια, το κόστος των οποίων ανέρχεται στα 15 € και 12 € τα φοιτητικά, προπωλούνται στα εξής σημεία: Γραφεία Φλόγας Πάτρας τηλ. 2610-276021 (Φιλοποίμενος 28), Musical Record Shop (Ρήγα Φεραίου 127) και Βιβλιοπωλείο DISCOVER (Πατρέως 30). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...