Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Το Contursi Festival της Ιταλίας θα φιλοξενήσει την Μαριάννα Μαλαντζή

Για 3η συνεχόμενη χρονια το Contursi Festival ένα από τα πιο Ιστορικά Φεστιβάλ της Ιταλίας θα φιλοξενήσει την Μαριάννα Μαλαντζή στις 4 και 5 Αυγούστου προσκεκλημένη του Υπουργείου Νεολαίας και του Προέδρου του Φεστιβάλ κου Antonio Briscione.

Το Contursi Festival γινεται για 19η  χρονιά στο Σαλέρνο της Ιταλίας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Πολιτιαμού ,το Υπουργείο Νεολαίας,τον Δήμαρχο του Contursi terme της ΕΡΤ Σαλέρνο και την συμβολή της Επαρχίας του Σαλέρνο και του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Πόλης.
Και αυτή δεν είναι η 1η φορά καθώς και πέρυσι τραγούδησε προσκεκλήμένη του Υπουργείου Νεολαίας και του προέδρου  του Φεστιβάλ καθώς τον Αύγουστο του 2010 η Μαριάννα έφερε στην Ελλάδα το Διεθνές Βραβείο Κριτικης Επιτροπής (Premio della Critica Miglion Interpretagione) αφου κέρδισε ανάμεσα σε 34 συμμετοχές Ιταλικές και Διεθνής!

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν ο Charlie Rapino παραγωγός των Take That και της Kylie Minogue από την Universal Group του Λονδίνου.
Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν εκπρόσωποι άλλων Φεστιβάλ της Ιταλίας όπως το Φεστιβαλ του : Castrocaro , το Φεστιβάλ του Mia Martini και του Musica E με Πρόεδρο Επιτροπής τον Charlie Rapino τον  Andrea Direnzo (δημοσιογράφος, κριτικός και εμπειρογνωμόνων για τη μουσική, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Art Prize Mia Martini), Άννα Cicalese (δημοσιογράφος και παρουσιάστρια), Gianni Santorsola kαι τον πολύ γνωστό σκηνοθέτη του RAI UNO Francis Mercatelli , GIULIANO CASALINI (Festival Castrocaro) - - GIANNI SANTORSOLA (Musica E') -NICLA ARDITO - ENZO CASCONE -ANNA CICALESE - NADIA GIUNTA - FRANCESCA SALVATORE.

1η θέση για την Μαριάννα Μαλαντζή στο διεθνές βραβείο κριτικών!


Δείτε το βίντεο της βράβευσης:http://www.youtube.com/watch?v=dvhrW02jeL4

Είναι μία τεράστια διάκριση για την Μαριάννα σε Διεθνές Επίπεδο που σε ηλικία μόλις 16 ετών κατάφερε κάτι τέτοιο!!

Παρουσιάστρια του Τελικού η Νathalie Galdonazzo από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της Ιταλίας και ο Αlberto Rizzardi



H Μαριάννα ερμηνεύει στο Contursi Festival το Russian Rullette (video)
http://www.youtube.com/watch?v=FmCG0kBosmY

H Μαριάννα ερμηνεύει στο Contursi Festival το Rolling in The Deep (video)
http://www.youtube.com/watch?v=Gxm8mgq_kug

Αυτό είναι το video από την εμφάνιση της Μαριάννας στον τελικό 2010 (ερασιτεχνική λήψη)
http://www.youtube.com/watch?v=4--Z2kza0LA

Μαριάννα Μαλαντζή: Η μεγάλη στιγμή για μένα η ώρα της βράβευσης μου από τον μεγαλύτερο κυνηγό ταλέντων στον κόσμο και τον παραγωγό των Take That και της Kylie Minogue. Αυτό είναι παράσημο για μένα! Ήταν  πρόεδρος της επιτροπής όπου με ψήφισαν ομόφωνα ως την καλύτερη παρουσίαση - ερμηνεία - εμφάνιση!Τρομερή στιγμή!!

Λίγα λόγια για την Μαριάννα
H Μαριάννα γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1994 και από την ηλικία των 6 ετών σπουδάζει κλασσικό πιάνο.Συμμετείχε στη
Ροκ Οπερα "JESUS CHRIST SUPERSTAR".
Σε ηλικία μόλις 10 ετών συνεργάστηκε με τη Γλυκερία και τα
Κίτρινα Ποδήλατα στο τραγούδι "ΚΙ ΟΛΟ ΠΕΤΑΩ".
Tα τραγούδια της "ΜΠΛΕ ΤΖΗΝ ". "ΜΑΤΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ" kai"ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ" ξεχωρίζουν στην Eurovision Junior και κυκλοφορούν από τιν EROS MUSIC και την NRG records.
Παίρνει μέρος σε εκδηλώσεις του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ" προσκλεκλημένη από τη κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και από την UNICEF.

Τον Ιανουάριο του 2005 συμμετείχε στην παρουσίαση του cd του rock group "Κιτρινα Ποδήλατα" στη Μουσική Σκηνή ΜΕΤΡΟ όπου και τραγούδησε ένα δικό τους τραγούδι το "Ανοιγω Πανιά"!
Τον Ιούνιο του 2005 παρουσίασε την εκπομπή της ΕΡΤ "ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" μια συμπαραγωγή της EBU.

Συνεργάστηκε με τον Μέμο Μπεγνή την Άντα Λιβιτσάνου και τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη στο σήριαλ του MEGA CHANNEL "ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ" .
Τον Οκτώβρη του 2008 συμπαρουσίασε μαζί με τον Γιώργο Αμοιρά και την Ρένια
Τσιτσιμπίκου από το "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" την EUROVISION JUNIOR στην ΕΤ1.
Έχει πάρει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ως καλεσμένη όπως στον "ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ" και "ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ" στον ΑΝΤ1.
Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο Εθνικό Κανάλι της Ινδονησίας "GLOBAL TV" στην εκπομπή "CLASS TRIP"
Eχει συνεργαστεί με την Ροκ μπαντα "ΕΝΑΛΛΑΞ" σε live εμφανίσεις,ton Niko Aπέργη,τον Γιάννη Νικολάου,τον Αγγελο Ανδριανό κ.α

Σεπτέμβριος 2009-Απρίλιο 2010 Συνεργάστηκε με τον Χρήστο Χατζηνάσιο όπου και πραγματοποίησαν Live εμφανίσεις !

Tον Αύγουστο του 2010 βρίσκετε στην Ιταλία όπου και τραγουδάει στο Contursi Festival εκπροσωπώντας την Ελλάδα και κερδίζει το ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΡΙΤΙΚΩΝ (Premio della Critica Miglion Interpretagione) !Την Απονομή κάνει ο Πρόεδρος τηs Επιτροπης mr Charlie Rapino Universal Group του Λονδινου και παραγωγός της Kylie Minogue & των Take That!Επιλέχθηκε μέσα απο 34 συμμετοχές!!To 2011 συμμετέχει στο Greek Idol στα Live.
Το καλοκαίρι του 2011 προσκαλεσμένη απο τον Πρόεδρο του Contursi Festival στο Salerno της Ιταλίας mr Antonio Briscione και του Υπουργείου Νεολαίας εμφανίζεται στο Salerno και τραγουδάει στο Contursi Festival ως guest.

Noεμβριος 2011 ξεκινάει live εμφανίσεις στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ με το συγκρότημα ΝΟΜΙΣΜΑ.
2012 Eμφανίζεται σε ροκ σκηνές δίπλα στον Κυπριανό και τους Gunplay

Συγχρόνως με την μεγάλη της αγάπη για την Μουσική συνεχίζει τις Σπουδές της σε Πανεπιστημιακό επίπεδο μιας και είναι μέσα στους επιτυχόντες για τα Ελληνικα Πανεπιστήμια καθώς συμμετείχε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2012.
Αυτη τη στιγμή κάνει πρόβες μαζί με τους Gunplay και ετοιμάζει συναυλίες και προσωπική δισκογραφική δουλεια με γνωστη δισκογραφική Εταιρεία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...