Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

O Γιάννης Κότσιρας μαζί με τον Στάθη Δρογώση στην Τεχνόπολη

Η κατάληξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας


Ο Γιάννης Κότσιρας ανοίγει για τελευταία φορά το "Μουσικό Κουτί" τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στην "Τεχνόπολις" ως κατάληξη της καλοκαιρινής του περιοδείας και στήνει ένα φεστιβάλ γιορτή της μουσικής και του κοινωνικού ακτιβισμού.

Το "Μουσικό Κουτί", το τελευταίο album του Γιάννη Κότσιρα που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες και απέσπασε πολύ θετικές κριτικές, αποτέλεσε και την αφορμή για την καλοκαιρινή περιοδεία του ερμηνευτή. Μαζί του στη σκηνή είναι και ο Στάθης Δρογώσης με τον οποίο ερμηνεύουν μαζί παλιά και αγαπημένα τραγούδια από τη μέχρι τώρα πορεία τους.

Η κατάληξη αυτής της συνεργασίας είναι το Φεστιβάλ που στήνεται για μια ημέρα στην "Τεχνόπολις". Το Μουσικό Κουτί ανοίγει για μια τελευταία φορά και κρύβει μέσα του μουσικές και εκπλήξεις. Τη βραδιά θ' ανοίξουν οι Mellios Balcana Mamma, ένα από τα νέα ελληνικά συγκροτήματα που έχει ξεχωρίσει, ακολουθώντας ένα δρόμο διαφορετικό από την πεπατημένη. Επηρεασμένοι από διάφορα είδη μουσικής έχουν ένα δικό τους μουσικό στιλ, αφού έχουν ενσωματώσει τα παραπάνω στη βαλκανική μουσική με επιρροές από το βαλκανικό ήχο των χάλκινων πνευστών.

Αμέσως μετά, για την πρώτη τους εμφάνιση στη Ελλάδα η βραβευμένη Shishani και οι Dub Colours. Μια συνεργασία της νέας αφροευρωπαίας τραγουδοποιού με δύο έλληνες μουσικούς. Μια συνεργασία που ξεκινά από την κεντρική Ευρώπη, περνά από τη Μεσόγειο και καταλήγει στην Αφρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...