Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

STR8 forward Muzic Fest 2013: Η πιο hot συναυλία του καλοκαιριού

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το STR8, το πιο αγαπημένο ανδρικό άρωμα, διοργάνωσε το STR8 forward Muzic Fest, γιορτάζοντας κι εγκαινιάζοντας τη νέα εποχή των αρωμάτων του! Την Κυριακή 30 Ιουνίου, στην ‘Τεχνόπολις’ του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε η πιο hot συναυλία του καλοκαιριού με εντυπωσιακά acts κι εκρηκτικές εμφανίσεις από τους Stavento, τους Vegas, τoν Claydee, τους NEBMA, τους Duomo, τους WhiteNoiz, την Courtney και την Xenia Ghali προσφέροντας μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία στο κοινό. Tο STR8 forward Muzic Fest παρουσίασαν η Λυδία Παπαϊωάννου, ο Άλεξ Κάβδας και ο Δημήτρης Λαγιόπουλος με την πιο «ανεβαστική» STR8 forward διάθεση δίνοντας το έναυσμα για ένα μοναδικό μουσικό event!   

Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς  στο χώρο για να συμμετάσχει στο νέο «εθιστικό» παιχνίδι STR8 forward City Run Marathon, που χάρισε σε έναν τυχερό 3.000 ευρώ, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το επιβλητικό graffiti wall, στο οποίο το κοινό είχε τη δυνατότητα να αφήσει τη δική του STR8 πινελιά!  

Τη συναυλία άνοιξαν  οι KAZOO, η επταμελής μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που κατέκτησε την πρωτιά στο διαγωνισμό STR8 Forward Bands για την ανάδειξη της καλύτερης φοιτητικής μπάντας που διοργάνωσε το STR8 μαζί με το φοιτητικό περιοδικό iq magazine και το φοιτητικό portal mycampus.gr. Οι KAZOO παρουσίασαν το μουσικό τους ταλέντο τους on stage δίνοντας μία γεύση από το νέο τους single που ηχογράφησαν με την υποστήριξη του STR8 και της Sony music Greece. Τη σκυτάλη πήραν στη σκηνή οι WhiteNoiz που έδωσαν το στίγμα τους με το νέο τους hit «Τώρα αγαπάω». Οι παρουσιαστές της βραδιάς υποδέχτηκαν το κοινό μέσα από ένα επιβλητικό dance act από τους καταξιωμένους στο Ευρωπαϊκό στερέωμα, Dead Prezz. Στη συνέχεια, η DJ και Producer Xenia Ghali με διεθνή παρουσία στη dance μουσική σκηνή, παρουσίασε με τη sexy Victoria Taylor το summer dance hit «I’ll show you right». Ακολούθησαν οι Duomo που ξεσήκωσαν το κοινό με τις μουσικές τους εμπνεύσεις. Οι ΝΕΒΜΑ άφησαν τη σφραγίδα τους με το μοναδικό τους hip hop στυλ, για να ακολουθήσει η Courtney με την εκρηκτική της παρουσία. Το ενθουσιώδες κοινό αποθέωσε στη σκηνή τον Claydee που πραγματοποίησε ένα ξεσηκωτικό live performance. Στη συνέχεια, η σκηνή του STR8 forward Muzic Fest υποδέχτηκε τους Vegas που επεφύλασσαν πολλές μουσικές εκπλήξεις στο κοινό. Τη βραδιά έκλεισαν οι Stavento με ένα εντυπωσιακό live εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των 5.000 ατόμων που έδωσαν το παρόν. Την σκηνοθετική επιμέλεια αυτής της μουσικής συναυλίας ανέλαβε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

Μαζί με τη μουσική, πρωταγωνιστής  του STR8 forward Muzic Fest ήταν η νέα συσκευασία του STR8 με άξονα το μέταλλο που αποτελεί το σήμα-κατατεθέν της κορυφαίας καθημερινής σειράς ανδρικής προσωπικής περιποίησης. Την Κυριακή 30 Ιουνίου η ‘Τεχνόπολις’ του Δήμου Αθηναίων γέμισε με τα πετυχημένα STR8 αρώματα Original, Adventure, Oxygen, Freedom, Discovery, αλλά και το ΝΕΟ άρωμα της σειράς, On the Edge, που θα αφήσουν το στίγμα τους στην πόλη και μας υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...