Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Don’t Mess with my Mind’’ είναι ο τίτλος του καινούριου single των ¨719¨

Don’t Mess with my Mind’’ είναι ο τίτλος του καινούριου single των ¨719¨, που κυκλοφορεί επίσημα στις 15 Ιουλίου από τη δισκογραφική εταιρεία Noize Entertainment LTD , με την οποία οι 719 έχουν υπογράψει συμβόλαιο από το περασμένο Μάιο.

Το συγκρότημα  έγινε γνωστό μέσα από το τραγούδι “Ζωή Φτιαγμένη Από Γκρίζο” και το video clip που σκηνοθέτησε η βραβευμένη στα MAD Award 2011 Μά'ι'ρα Στυλιανού.
Οι 719 ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 2009 δίνοντας όνομα στο συγκρότημα τους από τη λεωφορειακή γραμμή ¨719¨ που συνδέει τη γειτονιά τους με το κέντρο της Αθήνας. Έχουν διανύσει μέχρι τώρα μια πορεία με πολλές live εμφανίσεις και ένα αρκετά μεγάλο κοινό που τους έχει αγαπήσει ήδη.   Γνωστό τους επίσης τραγούδι και video Clip είναι το ¨Γύρω από 'σένα", με guest την Κωνσταντίνα Χριστοπούλου σκηνοθετημένο και πάλι από τη βραβευμένη Μά'ι'ρα Στυλιανού.
Από το καλοκαίρι του 2009 μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί σε πολλά clubs της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας : Socialista, club W ,Gagarin ,Bronx, Μikes irish, Blow, Rocabella, Parental Barouge κλπ και έχουν συνεργαστεί με τον rapper Taki Tsan.
 Τους 719 αποτελούν οι : Chris Zotiadis – Vocals    Dimitris Kazanis - Bass/Violin   Mario Dante Lux – Guitars   Ermis Melias – Keyboards Andy R. McCormick – Drums

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...