Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Οι Imam Baildi ανοίγουν ξανά τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής τον Σεπτέμβριο


Ο κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών «άνοιξε» και φέτος το καλοκαίρι με 15 συναυλίες που παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές. Το ραντεβού με τη μουσική στην όαση πρασίνου στην πόλη ανανεώνεται για τον Σεπτέμβριο με τρεις ακόμη συναυλίες.

Οι Imam Baildi θα ξεσηκώσουν το κοινό με παλιά ελληνικά τραγούδια παιγμένα «αλλιώς» (6 Σεπτεμβρίου). Ακολουθεί συναυλία με πρωταγωνιστή την κιθάρα με το μουσικό σύνολο Κίθαρις και τον Ιάκωβο Κολανιάν (7 Σεπτεμβρίου). Το πρόγραμμα κλείνει με το συνθέτη Νίκο Ξυδάκη που παρουσιάζει για πρώτη φορά ολόκληρο τον κύκλο τραγουδιών του με τίτλο «Η εκδίκηση της Γυφτιάς», σε μία ανανεωμένη εκδοχή τους καθώς και άλλα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του (14 Σεπτεμβρίου).

Με χρώματα πολλά και κυρίαρχο το πράσινο, ο κήπος έχει και… κώδικα ντυσίματος: σορτς και σανδάλια για όλες τις θέσεις (πίσω στα λοφάκια του, κάτω από τα δέντρα). Δεν είναι λίγοι οι θεατές που παίρνουν μαζί τους αναπαυτικά σκαμνάκια από το σπίτι και φυσικά… χαλαρή διάθεση.

* Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας, τηλ. 210-7282.333). Προπώληση εισιτηρίων: 10 ευρώ. Εισιτήρια κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...