Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

O Γιάννης Κότσιρας και ο Στάθης Δρογώσης στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

O Γιάννης Κότσιρας και ο Στάθης Δρογώσης θα βρεθούν, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Οι δυο τους ετοίμασαν μία συναυλία με πολύ αγαπημένα τραγούδια, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και έναν σύγχρονο λόγο που όλοι μας έχουμε ανάγκη σήμερα.

Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και την κυκλοφορία του νέου του CD με τον τίτλο «Μουσικό Κουτί», ο Γιάννης Κότσιρας θα πραγματοποιήσει μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα έχοντας στην παρέα του αυτή τη φορά έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς: τον Στάθη Δρογώση.

Το «Μουσικό Κουτί» της Τεχνόπολης, αναβλύζει μελωδίες σε αυτή την δύσκολη αλλά και «Όμορφη ζωή» και  είναι  γεμάτο με πολλές εκπλήξεις...!

Τις ενορχηστρώσεις έχει αναλάβει ο Άκης Κατσουπάκης ο οποίος παίζει πιάνο και πλήκτρα, στα τύμπανα ο Γρηγόρης Συντρίδης, στο μπάσο ο Δημήτρης Μουτάφης, στην κιθάρα ο Κώστας Μιχαλός και στο μπουζούκι αλλά και σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων ο Βαγγέλης Μαχαίρας.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι:
Mellios Balcana Mamma (Athens)
Shishany (Namimbia)

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
Πληροφορίες
Τοποθεσία: «Τεχνόπολις» Σήμου Αθηναίων (Κεντρική Αυλή), Πειραιώς 100, Γκάζι
Ημερομηνία: Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013. Ώρα έναρξης: 21.00
Πληροφορίες: Τηλ.: 210 3475518, 210 3453548
Τιμή εισιτηρίου: 10€ προπώληση (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), 12€ ταμείο
Σημεία Προπώλησης: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spot, viva.gr και «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...