Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Βιλελμίνη Κατσή: To πρόσωπο στο χώρο της Ελληνικής μουσικής σκηνής

Η Βιλελμίνη Κατσή είναι ένα νέο πρόσωπο στο χώρο της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Κυκλοφορεί το πρώτο της ορχηστρικό lounge cd - single, με τίτλο "into the dark", που περιλαμβάνει τέσσερα ολοκαίνουργια τραγούδια, σε μουσική δική της.

Η μουσικοσυνθέτις, που κατάγεται από την Πρέβεζα, ασχολείται με τη μουσική από πέντε χρονών. Γεννήθηκε στο Μαρούσι την 9/3/1978 και έμεινε εκεί μέχρι τα 19 της. Σπούδασε πιάνο και αρμονία στο ωδείο και αργότερα συνέχισε στο κεντρικό ωδείο του Φίλιππου Νάκα στην Αθήνα και έπειτα στο Εθνικό Ωδείο παράρτημα Πρέβεζας. Στην Πρέβεζα έκανε μαθήματα φωνητικών για δύο χρόνια με καθηγητή τον Κοσμά Παφίτη, μέλος του συγκροτήματος ΜΙΚΡΟΒΙΑ , που έκανε πρόσφατα στο Οξυγόνο την εμφάνισή του, μαζί με την Αντιγόνη Κατσούρη, ενώ παλιότερα υπήρξε μέλος και σε ένα τετραμελές συγκρότημα που είχαν δημιουργήσει με συμμαθητές της από το Ωδείο στην Αθήνα.

Εδώ και αρκετά χρόνια η Βιλελμίνη Κατσή ζει στην Πρέβεζα, όπου σπούδασε σε δημόσια ΙΕΚ, πληροφορική και marketing και εργάζεται σε τράπεζα. Το πάθος της για την μουσική παραμένει το ίδιο.

Το "into the dark" , είναι το 1ο track από το νέο ομώνυμο lounge-ορχηστρικό cd-single της Βιλελμίνης. Όλα τα τραγούδια είναι σε μουσική της Βιλελμίνης Κατσή και ενορχήστρωση-παραγωγή του Γιώργου Μπουσούνη, ο οποίος είναι μέλος του συγκροτήματος AMMOS και έχει συνεργαστεί με τους Ά. Πρωτοψάλτη, Δ. Γαλάνη, Μ. Χατζηγιάννη, Τ. Τσανακλίδου, Μ. Λιδάκη, Χ. Δάντη και πολλούς άλλους.

Το album περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια και η παραγωγή του έγινε από την onlinerecording.org, ενώ τη σχεδίαση του εξωφύλλου επιμελήθηκε η Περσεφόνη Σταμουλάκη. Ένα από τα κομμάτια του δίσκου, το "celtic rain" που κυκλοφορεί σε ορχηστρική εκδοχή, επέλεξε να ερμηνεύσει η Αντιγόνη Κατσούρη στο επόμενο cd της. Το cd διατίθεται σε επιλεγμένα δισκοπωλεία στην Ήπειρο και την Λευκάδα, μέσω παραγγελίας στο e-mail vilelmini2008@hotmail.com και διαδυκτιακά στα www.vibedeck.com/vilelmini και www.reverbnation.com/vilelmini
.
www.vilelminikatsi.gr

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...