Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

Η Ρίτα Αντωνοπούλου ζωντανά στη Ρόδο

Η Ρίτα Αντωνοπούλου παρουσιάζει την Κυριακή 17 Απριλίου 2011 για πρώτη φορά στη Ρόδο ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ στο οποία πρωταγωνιστούν τραγούδια σημαντικά και αγαπημένα και η συναρπαστική, ατμοσφαιρική ερμηνεία τους.

Μαζί της στο πιάνο ο Λευτέρης Πουλιός.

Με τη δύναμη, την ακρίβεια και το πάθος της φωνής της αλλά και την χαρισματική, θεατρική παρουσία της στη σκηνή, η Ρίτα Αντωνοπούλου έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να θεωρείται ως μία ώριμη και στιβαρή ερμηνεύτρια, από τις καλύτερες της γενιάς της.

Βασική συνεργάτιδα του Θάνου Μικρούτσικου τα τελευταία χρόνια, ο οποίος την ξεχώρισε, την εμπιστεύτηκε και την «ώθησε» στη δισκογραφία με δύο εξαιρετικούς δίσκους, αλλά και με μεγάλη εμπειρία στις ζωντανές εμφανίσεις στο πλευρό μεγάλων συνθετών και ερμηνευτών, η Ρίτα Αντωνοπούλου υπηρετεί την ουσιαστική πλευρά του ελληνικού τραγουδιού με συνέπεια, ήθος και εξαιρετικές ικανότητες.

Η σκηνή είναι ο φυσικός της χώρος καθώς καταφέρνει όχι απλώς να ερμηνεύει τους διαφορετικούς ρόλους και χαρακτήρες των τραγουδιών αλλά να γίνεται η πρωταγωνίστρια τους. Γι΄ αυτό και στις ζωντανές της εμφανίσεις, εκτός από τα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας επιλέγει και τραγούδια από ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου, τραγούδια που πρωταρχικά συγκινούν εκείνη, για να τα υπηρετήσει με αγάπη και να τα αποδώσει με όλο της τον εαυτό.

Στο πρόγραμμα που παρουσιάζει, τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου συνυπάρχουν με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Σταμάτη Κραουνάκη, του Γιώργου Ανδρέου, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Νίκου Ζούδιαρη κ.α., ενώ δε λείπουν και απρόσμενα περάσματα σε τραγούδια διεθνών δημιουργών από διάφορα μέρη του κόσμου. Και φυσικά η Ρίτα Αντωνοπούλου θα παρουσιάσει και τραγούδια από τον καινούργιο, πολυσυλλεκτικό δίσκο της με τίτλο «Μια πόλη για δύο» που μόλις κυκλοφόρησε.

Μια σπουδαία ερμηνεύτρια έρχεται στο Colorado να μοιραστεί τη συγκίνηση και την αλήθεια των τραγουδιών σε ένα γοητευτικό, προσωπικό ρεσιτάλ.

Μη ξεχάσετε να λάβετε συμμετοχή στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις κάνοντας κλικ εδώ: http://on.fb.me/gdrsfp

Info:  Κυριακή 17 Απριλίου 2011 Είσοδος 9:30 μ.μ Έναρξη προγράμματος 11:00 μ.μ
Γενική Είσοδος: 10€Ενδεικτικές Τιμές Ποτών: Amstel 6 ευρώ, Long Drinks 8 ευρώ
COLORADO Κρατήσεις: Τηλ. 22410 75120, 6936465602  

http://colorado.com.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...