Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Λουίζα, η αγαπημένη τραγουδίστρια του Λέτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια είναι, τέλος πάντων, αυτή η ...Σειρήνα που έχει τρελάνει με τη φωνή της τον Σεμπάστιαν Λέτο; Κυρίες και κύριοι, ο sportdog σας παρουσιάζει την εντυπωσιακή Λουίζα Τζορντανέλλι!

Η Λουίζα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κόρη του παλιού, αγαπημένου τραγουδιστή Λάκη Τζορντανέλλι ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με την μουσική. Μεγαλώνοντας σε ένα περιβάλλον διάχυτο από μουσικά ακούσματα δε μπορούσε παρά να ακολουθήσει τα…  χνάρια του πατέρα της. Σπούδασε πιάνο, κιθάρα, ενώ παρακολούθησε και μαθήματα φωνητικής.

Τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού τα έκανε το 2003 συμμετέχοντας στο γκρουπ «Ιχνηλάτες», ενώ ένα χρόνο μετά αποφασίζει  να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, ακολουθώντας σόλο καριέρα.

Το 2009 η όμορφη Λουίζα κυκλοφορεί την πρώτη της δισκογραφική δουλειά μέσα από το cd single με τίτλο «Κύτταρα», σε μουσική και στίχους του Τάσου Λυμπέρη.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι: Τόλης Βοσκόπουλος, Γιάννης Πλούταρχος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Κουρκούλης, Έλλη Κοκκίνου, Γιώργος Τσαλίκης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...