Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

“JAZZ THE 2 OF US”: Θριαμβευτική αυλαία !

Ένα πρόγραμμα που ξεχώρισε και αγαπήθηκε πολύ φέτος το χειμώνα, ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του αυτή την Πέμπτη 28 Απριλίου. Και όπως καταλαβαίνεται, το θριαμβευτικό αυτό φινάλε δεν πρέπει να το χάσετε!

Το “JAZZ THE 2 OF US” με την EVA KESSELRING και το SAMI AMIRI απέκτησε φανατικούς φίλους και η εντυπωσιακή προσέλευση κοινού οδήγησαν στην παράτασή του στο BROWN'S CIGAR LOUNGE.
Δύο από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της εγχώριας jazz σκηνής, η EVA KESSELRING (φωνή) και ο SAMI AMIRI (πιάνο) συμπράττουν σε ένα “JAZZ THE 2 OF US” πρόγραμμα που κάθε εβδομάδα επιφυλάσσει πολλές μουσικές εκπλήξεις!

Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές που σε κάθε μουσική τους συνάντηση ζουν ένα καλλιτεχνικό “blind date”! Ένα πιάνο και μια φωνή με συγκλονιστική χημεία συναντιούνται για να “παντρέψουν” τις νότες τους, τις γνώσεις τους, τις ψυχές τους...

Η EVA KESSELRING, μια δυναμική performer που ξέρει να μας παρασύρει με τη θεατρική της ερμηνεία σε ένα ταξίδι μουσικών, εικόνων και συναισθημάτων.

“Μαγεία και σαγήνη από τη σπιρτάδα της φωνής της,” όπως λέει χαρακτηριστικά ο Ilan Solomon.

Ο SAMI AMIRI, ένας διεθνής βιρτουόζος που ξυπνά συναισθήματα με “το πιάνο του, που μοιάζει να μην είναι αυτού του κόσμου” -Ilan Solomon.

Ο κορμός του προγράμματος είναι η κλασσική vocal jazz με τα GREAT JAZZ STANDARDS. Μην ξαφνιαστείτε όμως αν αναγνωρίσετε τραγούδια των Beatles ή του Prince, -πάντα μέσα από μια jazz προσέγγιση- που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Από ανατρεπτικές διασκευές μεγάλως επιτυχιών της POP και ROCK μουσικής σκηνής μέχρι κλασσικά CHANSONS και BLUES, η βραδιά υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
BROWN'S CIGAR LOUNGE  THE DIVANI CARAVEL HOTEL  Λεωφόρος βασ.Αλεξάνδρου 2

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 210 7207000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...