Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΩΡΙΩΝΕΣ με ΝΙΚΟ ΖΙΩΓΑΛΑ , ΤΖΩΝΥ ΒΑΒΟΥΡΑ & ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ στο Γαλάτσι

Ο δήμος Γαλατσίου, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του 10ου Φεστιβάλ Γαλατσίου, διοργανώνει μια σπουδαία μουσική βραδιά, την Τετάρτη 25-7-2012 και ώρα 9.00 μμ. στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεϊκου, με σημαντικά ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής , όπως Νίκο Ζιώγαλα, Τζώνυ Βαβούρα, Ωρίωνες και Υγρόν πυρ- Διπλό ντουέτο.

Θα είναι μια ξεχωριστή μουσική βραδιά. Μια βραδιά για όλα τα γούστα. Από έντεχνο ( με τις μελωδίες του Νίκου Ζιώγαλα), από μπαλάντες( με τις ροκ μπαλάντες από τον ευρηματικό Τζώνυ Βαβούρα), τζαζ-ροκ ( με τις τζαζ-ροκ επιτυχίες από το Διπλό-Ντουέτο- Υγρόν πυρ) και ποπ-ροκ-classic με τους ΩΡΙΩΝΕΣ που θα παρουσιάσουν την νέα ανερχόμενη φωνή της Ελληνικής ποπ & ροκ μουσικής , την Τζίνα Αβραμίδου και τις νέες τους συνθέσεις που ήδη κυκλοφορούν από τον Δεκέμβριο 2011 σε cd με τίτλο ‘ΔΕΣΜΩΤΗΣ’ .

Πέρα από τα δικά τους τραγούδια, οι Ωρίωνες, στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνουν και αρκετές γνωστές Ελληνικές επιτυχίες από ΜΠΛΕ , ΘΗΒΑΙΟ, ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ, ΠΥΞ ΛΑΞ , ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ κλπ, καθώς και γνωστές ξένες επιτυχίες μεγάλων ονομάτων της διεθνούς Ροκ σκηνής, όπως ROLLING STONES, SCORPIONS, ERIC CLAPTON, κ.α., αλλά και νεωτέρων αστέρων (DUFFY, PORTISHEAD, HOOVERPHONIC, KUBB κ.α.).

Είσοδος 5 και 10 ευρώ. Τα εισιτήρια προπωλούνται στο δημαρχείο και την ημέρα της συναυλίας στην είσοδο του θεάτρου.

Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να μπείτε στο site του συγκροτήματος ( http://www.oriones.gr), αλλά και στο facebook.com/oriones και στο youtube.com/theoriones.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...