Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

“ΠΕΝΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ» ΣΤΟ FIXART

Η Β’ Δημοτική κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Fixart συνδιοργανώνουν τετραήμερο φεστιβάλ με τίτλο «Πενία τέχνας κατεργάζεται» για όλους τους Θεσσαλονικείς που θα παραμείνουν στην πόλη το Σαββατοκύριακο. Στις 27, 28, 29 και 30 Ιουλίου, η καρδιά της Θεσσαλονίκης χτυπάει δυτικά. Το φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Fixart (εργοστάσιο FIX, 26ης Οκτωβρίου) περιλαμβάνει πολύ μουσική, χορό, θέατρο και εικαστικές αναζητήσεις. 15 γνωστά συγκροτήματα της πόλης θα σκορπίσουν νότες και ήχους από ροκ, ποπ, έντεχνο έως jazz και ethnic.

Η έναρξη θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιουλίου, με τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και τους “Sleeping Band”. Προ(σ)καλούν το κοινό να μπει μαζί τους στον κύκλο και να τραγουδήσουν όλοι μαζί, στο Fixart, στις 21:00.

Ο «Άνθρωπος Ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” επιστρέφουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια για την συνέχεια της μουσικοθεατροπαρανοϊκής τους παράστασης «Ένας Τρελλός».

Ο πολυπράγμων «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, δε θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια παρασταση, καθώς το χιουμοριστικό & καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει, με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού.

Μια παρέα λοιπόν αλλάζει ήχους, ρυθμούς και μπλέκει ευχάριστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής και την προσωπική τους δισκογραφία.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, οι “Sleeping Band”, ο Κώστας Μπέζος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Goran Βregovic, ο Βασίλης Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων σουξέ, μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά!!!

Fixart
Ώρα έναρξης: 19:00 Live: 21:00,
Τηλ. πληροφοριών : 2310500034, 6976914929
Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...