Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

"ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ"-ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ALBUM ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΩΤΗ

Το καινούριο album του Δημήτρη Γιώτη κυκλοφορεί με τίτλο «Πόσο σ’ αγαπώ», το ομώνυμο τραγούδι που έγινε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και έχει ήδη ξεχωρίσει το κοινό.

Σημαντικοί δημιουργοί όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, οι Master Tempo, ο Γιώργος Τσοπάνης, ο Τάσος Μπλάθρας αλλά και ο Δημήτρης Γιώτης υπογράφουν τα 12 τραγούδια που περιλαμβάνει το album.

Ένας τραγουδιστής που το μέταλλο της φωνής του αγγίζει την ψυχή, αλλά και ένας σύγχρονος τραγουδοποιός που καταφέρνει με τους στίχους και τη μουσική του να εκφράζει χιλιάδες συναισθήματα.

Ξεχωριστές στιγμές του album το τρυφερό «Τα γενέθλιά σου», το ιδιαίτερα μελωδικό «Αν μ’ αγάπησες…», το «Κάνε στην άκρη» που… ματώνει, τα «Όμορφα λόγια» αλλά και το παλιότερο «Θεά μου», που τραγουδάνε δυνατά κάθε βράδυ οι fan του Δημήτρη Γιώτη στο Παραλία Live όπου εμφανίζεται μαζί με την Άντζελα Δημητρίου.

Έντεκα λαϊκά τραγούδια με μοντέρνες ενορχηστρώσεις και το δυνατό remix των Master Tempo για το «Πόσο σ’ αγαπώ», σας περιμένουν να τα ακούσετε, να τα νιώσετε, να τα ζήσετε…

Το «Πόσο σ’ αγαπώ» κυκλοφορεί με την ευγενική media χορηγία του SFERA 102,2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...