Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΟΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ «Ποτάμι ο καιρός…»

Ο ιδιαίτερα αγαπητός συνθέτης - κιθαρίστας Νότης Μαυρουδής, Παρασκευή 21 & Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011 ώρα 21.00 στο ART GALLERY CAFÉ παρουσιάζει μια μουσική παράσταση, με τίτλο «Ποτάμι ο καιρός…» με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια καθώς και ανέκδοτα κομμάτια του.

Μαζί του, οι νέοι τραγουδιστές, Χρήστος Κωνσταντόπουλος και Αμαλία Τάτση ερμηνεύουν τα τραγούδια του συνθέτη, από την περίοδο του Νέου Κύματος, έως τη σημερινή εποχή. Το συνθέτη συνοδεύει στην κιθάρα ο Γιώργος Τοσικιάν.

Ο Νότης Μαυρουδής, ένας συνθέτης με τη δική του ιστορία και το δικό του αποτύπωμα στη μουσική των τελευταίων χρόνων, είναι πάντα ενεργός με την κιθάρα του, τη δισκογραφία του, καθώς και την ενασχόλησή του με πολλές δράσεις γύρω από την κλασική κιθάρα, το ελληνικό τραγούδι και τη μουσική.

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος μεγάλωσε στην Πάτρα. Συμμετείχε σε θεατρικές –μουσικές παραστάσεις και το 2005 με 2008 εμφανίζεται επαγγελματικά ως τραγουδιστής.

Η Αμαλία Τάτση, με σπουδές φωνητικής και καθηγήτρια φιλολογίας, συνεργάστηκε με την Ορχήστρα των Χρωμάτων και άλλα μουσικά σχήματα.

Ο Γιώργος Τοσικιάν, ένας νέος σολίστ κιθάρας, δίνει ατομικά ρεσιτάλ και συμμετέχει σε μουσικά φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Guitar Music by Greek Composers»

ART GALLERY CAFÈ Γενική είσοδος 15 ευρώ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 1 & ΓΑΛΗΝΟΥ 16673 ΒΟΥΛΑ
Τηλ: 210 8958866
info@artgallerycafe.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ ΤΕΧΝΗΣ – Artway-Technοtropon
Τηλ.. 210 5157977 & 6932740751

www.liveartway.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...