Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

O Μίλτος Πασχαλίδης στη Ρόδο

O Αναπτυξιακός Σύλλογος Νεολαίας Ψίνθου, στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Αναβίωσης Παραδοσιακού Πανηγυριού Ψίνθου, διοργανώνει συναυλία με τον μεγάλο τραγουδοποιό Μίλτο Πασχαλίδη και τη Γεωργία Νταγάκη. Ένα μουσικό γεγονός που παντρεύει το παλιό με το νέο και το παραδοσιακό με το σύγχρονο, με ακούσματα που εκτείνονται από τη Λύρα του Ξυλούρη μέχρι το Ρόκ της εποχής μας. Τα έσοδα, δε, από τη συναυλία θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του «Ξένιου, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο ηλεκτρική διάθεση, όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών. Έχοντας μαζί του την τη Μιρέλλα Πάχου στο πιάνο, το ακορντεόν και τη μελόντικα και το Δημήτρη Συνογιάννη στις κιθάρες, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία, γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας.

Μαζί του, φιλική συμμετοχή η Γεωργία Νταγάκη στη φωνή και στη Λύρα. Η νεαρή τραγουδοποιός από την Κρήτη θα κάνει με τη λύρα της ένα μικρό αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη ερμηνεύοντας και διασκευάζοντας τραγούδια του, συνδυάζοντας έτσι με έναν μοναδικό τρόπο το παραδοσιακό με το σύγχρονο.

Στα πλαίσια του ίδιου Φεστιβάλ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου παραδοσιακό γλέντι στην Πλατεία Ψίνθου, με κεράσματα από τους κατοίκους και τραγούδι από τον γνωστό Λυράρη της Ρόδου Γιάννη Κλαδάκη με ελεύθερη είσοδο.

Info:
Συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη & Γεωργία Νταγάκη
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011
Ιερά Μονή Ιαματικού Ψίνθου
Ώρα 21:00
Τιμή Εισόδου: 10€
Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό

Σημεία Προπώλησης:
X-musicland
Manuel
Κούκος
Atelier de Beaute (Mήδεια)

https://www.facebook.com/event.php?eid=214191985304586&ref=ts
http://www.facebook.com/FantasiaProductions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...