Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Εκτός της περιοδείας του Roger Waters η Ελλάδα

Δυστυχώς σήμερα τα νέα μας για τις επερχόμενες συναυλίες του 2011 είναι άσχημα.

Λόγω της συνέντευξης του Harry Waters (γιού του Roger και μουσικού της περιοδείας) στο Hit Channel είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με κάποιους υπεύθυνους στο κομμάτι της διοργάνωσης του Roger Waters οι οποίοι μας είπαν πως θα πρέπει να ξεχάσουμε το ενδεχόμενο να προστεθεί η Ελλάδα στην περιοδεία του τοίχου.

Ο φίλος μας Col από το pinkfloydz.com μας είπε τα εξής: "Ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα για την Ελλάδα και με εκπλήσσει που ο Roger δεν θα κάνει συναυλίες εκεί.

Απομένει η ανακοίνωση μιας συναυλίας για την ολοκλήρωση της λίστας και θα το έβρισκα περίεργο αν ήταν η Ελλάδα.

Η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που αναφέρθηκαν αλλά από ότι φαίνεται κάπου χάθηκε στη συνέχεια".

Ακόμη όπως μας ενημέρωσαν οι managers, η διαφωνία μεταξύ του έλληνα διοργανωτή και της πλευράς του Waters έχει επέλθει από τον Σεπτέμβριο (!), οπότε διάφορα πρόσφατα δημοσιεύματα που μιλούν για συναυλία του The Wall στην Ελλάδα, όπως αυτό κυριακάτικης εφημερίδας, είναι πλήρως παραπλανητικά.
Αυτό σημαίνει ότι όσοι είχαμε ως διακαή πόθο να δούμε επιτέλους από κοντά μια τόσο ιστορική συναυλία, πρέπει να βιαστούμε για το εξωτερικό, καθώς ήδη πολλές συναυλίες είναι sold-out.

Πληροφορίες για την περιοδεία και τα εισητήρια θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://tour.rogerwaters.com/Mην στεναχωριέστε. Θα φέρουν κανένα Justin Bieber στο Rockwave για να μας αποζημιώσουν...
hit-channel.com/
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...