Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ζωή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ « Πάμε σαν Άλλοτε...»

 Στο Casual Living στην Θεσσαλονίκη  απο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και κάθε δεύτερη Πέμπτη
    Σε  ένα μουσικό ταξίδι στο παρελθόν μας καλεί η ξεχωριστή φωνή και ερμηνεία της Ζωής Παπαδοπούλου. Αφετηρία θα είναι ο σταθμός του καλού παλιού λαϊκού τραγουδιού και των σπουδαίων συνθετών μας. Επόμενη στάση στα παραδοσιακά μονοπάτια του τόπου μας, σε εναλλαγές με ρεμπέτικους ρυθμούς. Το τέρμα της διαδρομής δεν είναι ένα… το φτιάχνει η παρέα.

      θα  μας παρουσιάσει για πρώτη  φορά με την αισθαντική φωνή της, το δικό της ανατρεπτικό πρόγραμμα χωρίς στερεότυπα και συμβατικότητες με απρόβλεπτα αλλά και αγαπημένα τραγούδια, θα μας ταξιδέψει σε αλλοτινές εποχές… από τον Μάνο Χατζιδάκι στον Απόστολο Καλδάρα και από τον Σταύρο Κουγιουμτζήστον Βασίλη Τσιτσάνη με κατάθεση ψυχής και αγάπη για το ελληνικό τραγούδι.

      Θα  έχουμε επίσης τη χαρά να ακούσουμε  γνωστά δικά της τραγούδια, όπως και  ανέκδοτα κομμάτια από τον νέο  της δίσκο που ετοιμάζει αυτή την εποχή.

Η Ζωή Παπαδοπούλου έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες όπως τον Δημήτρη Μητροπάνο, την Χάρις Αλεξίου, τον Γιάννη Κότσιρα, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Πασχάλη Τερζή, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

 Το  Κρύσταλλα  κόκκινα φιλία, ο τίτλος του  πρώτου δίσκου της Ζωής Παπαδοπούλου, σε παραγωγή της Χάρις Αλεξίου,  γίνεται ευρύτερα γνωστός με τις φωνές και των δυο τους να τραγουδάνε «Αχ και να σε είχα εδώ».

      Συνοδοιπόροι  της Ζωής Παπαδοπούλου στην ξεχωριστή αυτή παράσταση, οι εξαιρετικοί μουσικοί, Κατσαρός Θοδωρής στο μπουζούκι, Μάκης Καραντωνίου στην κλασσική κιθάρα, και Άγγελος  Κουσάκης στα τύμπανα και τα κρουστά, της ενορχηστρώσεις ο Σπύρος Καλτικόπουλος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...