Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

VIDEO - Πέθανε ο κιθαρίστας των Slayer

Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Slayer Τζεφ Χάνεμαν, πέθανε σε ηλικία 49 ετών λόγω ηπατικής ανεπάρκειας όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του γκρουπ στο Facebook.

O Xάνεμαν υπέφερε από το 2011 από μια ασθένεια που καταστρέφει τη σάρκα και εκτιμάται ότι ασθένησε μετά από δάγκωμα αράχνης. Σε ανακοίνωσή του ο Slayer δηλώνει συντετριμμένος μετά το θάνατο του "συντρόφου και αδερφού" του. Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 1981, δημιούργησε εννέα δίσκους και θεωρήθηκε ως ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα thrash metal συγκροτήματα της δεκαετίας μαζί με τους Anthrax, τους Megadeth και τους Metallica.

Μήνυμα μέσω Twitter έστειλαν δεκάδες οπαδοί του συγκροτήματος και καλλιτέχνες όπως ο Slash κιθαρίστας των Guns'n'Roses : Είναι τραγικό και σοκαριστικό νέο -θα λείψει σε πολλούς και είναι μια θλιμμένη μέρα για τη μέταλ σκηνή. Αναπαύσου εν ειρήνη, αναφέρει στο μήνυμά του.

Οι Slayer είχαν προγραμματίσει εμφανίσεις τον Αύγουστο, στο Bloodstock Open Air metal festival στο Ντέρμπισάιρ της Βρετανίας και στο Resurrection festival στην Ισπανία.
 


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...