Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Αμερικανική Γωνιά: Βραδιά Jazz σε συνεργασία με το Ωδείο Μουσικής Πράξης


H Αμερικανική Γωνιά* των Βιβλιοθηκών της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και του Hellenic American Education Center σε συνεργασία με το Ωδείο Μουσικής Πράξης παρουσιάζει βραδιά Jazz μουσικής.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου 2013, στις 20:00 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).
 
Στη συναυλία συμμετέχουν οι μαθητές των Jazz Συνόλων του Ωδείου Μουσικής Πράξης, οι οποίοι παίζουν και αυτοσχεδιάζουν σε χαρακτηριστικά κομμάτια των διάφορων ρευμάτων της mainstream Jazz. Η μουσική διδασκαλία και οι ενορχηστρώσεις είναι του Γιάννη Παπαναστασίου.

* Η Αμερικανική Γωνιά είναι συλλογή βιβλίων και οπτικοακουστικού υλικού στην αγγλική γλώσσα. Το περιεχόμενο της συλλογής αυτής αφορά στην Αμερικανική Τέχνη, τη Λογοτεχνία, την Οικονομία, την Ιστορία, τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον. Περιλαμβάνει, επίσης, τίτλους πληροφοριακών βιβλίων καθώς και έργων τα οποία εκδίδει η Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Μία Αμερικανική Γωνιά οργανώνει, επίσης, εκδηλώσεις για το κοινό σχετικές με το αντικείμενο των συλλογών της. Οι Αμερικανικές Γωνιές στην Ελλάδα λειτουργούν σε συνεργασία με την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα και μια σειρά ελληνικών δημόσιων βιβλιοθηκών. Η Αμερικανική Γωνιά των Βιβλιοθηκών της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης του Hellenic American Education Center είναι μια από τις μεγαλύτερες Αμερικανικές Γωνιές της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...