Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Νάϊρα Αλεξοπούλου: ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ


Το νέο Digital Single της Νάϊρα Αλεξοπούλου κυκλοφόρησε από την Starplanet Records και την διανομή έχει η Minos EMI.

Η Νάιρα έχει γεννηθεί στην Αρμενία στις 3 Ιουλίου, ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία και παρά το γεγονός ότι οι γονείς της ήταν Αρμένιοι, η Νάιρα μεγάλωσε με όλες τις Ελληνικές συνήθειες και παραδόσεις.

Έγινε γνωστή με το πρώτο της τραγούδι «Παίζεις με την αντοχή μου» στο οποίο τους στίχους και την μουσική έχει γράψει ο Στέλιος Μαρής.

Τον Ιούλιο του 2011 η Νάϊρα επισκέπτεται το πλατό της εκπομπής «ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ» ως καλεσμένη της εκπομπής για να παρουσιάσει το τραγούδι της. Το τραγούδι γνωρίζει μεγάλη επιτυχία όταν ακούγεται για πρώτη φορά στην εκπομπή «ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ» όπου και αποθεώνεται από την παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Ηλιάκη.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο VOX σττην Ιερά Οδό, στο πλευρό του Πάνου Καλλίδη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τον Φεβρουάριο του 2012 παρουσιάζει ακόμα ένα τραγούδι με τίτλο «Ομορφάντρα μου» σε στίχους του Νίκου Βαξαβανέλη και μουσική του Στέλιου Μαρή, σημειώνοντας μεγαλύτερη επιτύχια απο το προηγούμενο, αφού έπαιζε σε όλα τα clubs της Ελλάδας και ξεσήκωνε τον κόσμο.

Τον Μάρτιο του 2013, μας αιφνιδιάζει ευχάριστα με το νέο της Digital Single "Ετσι πάει". Μία σύνθεση του Τόνυ Μαυρίδη, με στίχους του Θάνου Παπανικολάου, η οποία κυκλοφορεί από την Starplanet Records με διανομή από την Minos EMI.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...