Σάββατο 18 Μαΐου 2013

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE Τρίτη 25 Ιουνίου

Ο μοναδικός  ελληνικός μουσικός θεσμός των Mad Video Music Awards συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια και το γιορτάζει με ένα ανατρεπτικό μουσικό θέαμα! Τα Mad Video Music Awards 2013 by Vodafone εξελίσσονται και παρουσιάζουν για 10η συνεχή χρονιά ένα επετειακό on stage show από το οποίο θα παρελάσουν όλοι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες με εντυπωσιακά acts!

H 10η απονομή των Mad Video Music Awards που διοργανώνεται από το Mad με τη χορηγία της Vodafone, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do. Από τώρα έως και την κορύφωση της 25ης Ιουνίου, το Mad και η Vodafone ετοιμάζουν μία σειρά από επετειακά μουσικά events, ξεκινώντας από το καθιερωμένο Kick-off party των βραβείων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Την έναρξη των φετινών βραβείων σηματοδότησε ο διαγωνισμός ‘The Missing Logo Contest’, που έδωσε την ευκαιρία για πρώτη φορά στο κοινό να σχεδιάσει το επίσημο λογότυπο της 10ης απονομής Mad Video Music Awards 2013 by Vodafone, στέλνοντας τη δημιουργική του πρόταση στο official page των βραβείων www.videomusicawards.gr. Νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Λεωνίδας Βορδός, με ένα σχέδιο που εκφράζει ιδανικά την ιδιαίτερη αισθητική του θεσμού.

Την Τρίτη 25 Ιουνίου, η μουσική θα ξεκινήσει από νωρίς, όπως κάθε χρονιά, με ένα special pre-show που θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do, για να κορυφωθεί με την πολυαναμενόμενη τελετή απονομής των Mad Video Music Awards 2013 by Vodafone, με τη συμμετοχή των πιο αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών στις πιο mad συνεργασίες on stage!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Η προπώληση  των εισιτηρίων για τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 27/5 και θα πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα VODAFONE σε όλη την Ελλάδα & online μέσα από το www.ticketshop.gr.

Τιμές εισιτηρίων:
- Αρένα: 15€ (ΑΡΕΝΑ)
- Καθήμενοι: 30€ (Β’ ZΩΝΗ)
- Premium: 40€ (Α’ ΖΩΝΗ)

Περισσότερα νέα για τη φετινή διοργάνωση έρχονται καθημερινά στο MAD TV, το MAD RADIO 106.2, το www.mad.gr, στο official page των βραβείων www.videomusicawards.gr , στο facebook/Mad Video Music Awards και  στο official account στο twitter @madVMA.

Γιατί με τη Vodafone έχεις περισσότερα 
και στην Ελληνική Μουσική!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...