Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ο ΤΑΚΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ στην art gallery café

Ο ΤΑΚΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ μαζί με την Μαργαρίτα Γκινοσάτη & την Νανά Γεωργιάδη την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 9.00μμ στην art gallery café,

Tρείς καλλιτέχνες που έχουν το χάρισμα να "ξεσηκώνουν" κυριολεκτικά το κοινό τους, θα προσφέρουν 2 μοναδικές βραδιές διασκέδασης με ένα πλούσιο ρεπερτόριο που θα καλύπτει όλες τις μουσικές απαιτήσεις.

Ο Τάκης Μπινιάρης έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην Eurovision το 1985 με το τραγούδι "Μοιάζουμε". Στη συνέχεια κυκλοφόρησε δίσκους, έχει γράψει τραγούδια για πολλούς καλλιτέχνες όπως η Ελένη Δήμου, η Ελένη Ροδά, ο Δημήτρης Μητροπάνος κ.α. Έχει πρωταγωνιστήσει στο θέατρο στο μιούζικαλ Jesus Christ Superstar και έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές ως ηθοποιός.

Η Μαργαρίτα Γκινοσάτη είναι Διπλωματούχος Μονωδίας του Ελληνικού Ωδείου. Ο Τζον Μοδινός, υπήρξε δάσκαλος της για 5 χρόνια. Αν και έχει ασχοληθεί με το θέατρο, (τελειόφοιτος της Δραματικής Σχολής «Κεντρική Σκηνή»), ο χώρος της μουσικής είναι αυτός που έχει ερωτευτεί. Τολμά και δοκιμάζει όλα τα είδη μουσικής, ερμηνεύοντας από Barbara Streisand και Whitney Houston μέχρι Χατζηδάκι και Θεοδωράκη, Έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα του πενταγράμμου όπως ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Σοφία Βόσσου, ο Χρήστος Δάντης, η Μπέσσυ Αργυράκη και με τον μουσικοσυνθέτη Νίκος Ιγνατιάδη.

Η Νανά Γεωργιάδη είναι μια κλασσική λαική τραγουδίστρια, που ο ήχος της μοιάζει σαν τον ήχο που είχαν οι παλιές ντίβες τραγουδίστριες και αυτό που θα μπορούσε να πει κανείς για αυτή είναι ότι δεν είναι από τα τεχνητά ταλέντα αλλά από τα αυθεντικά.

art gallery café
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 1 & ΓΑΛΗΝΟΥ, ΒΟΥΛΑ, 16673 210 8958866. Εισιτήριο €10 χωρίς ποτό
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...