Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Μουσικές συναντήσεις στο Όνομα του Ρόδου

Όνομα του Ρόδου:  Η διαφορετική πρόταση  στη νυχτερινή  διασκέδαση!
Το  αγαπημένο σας  στέκι στην Καλλιθέα σας περιμένει  με υπέροχες συναυλίες όλο τον Δεκέμβριο.  
Παρασκευή 23 και 30 Δεκεμβρίου
Η Ραλλία Χρηστίδου σε δυο εορταστικές εμφανίσεις γεμάτες ενέργεια
σε ένα πρόγραμμα που θα σας απογειώσει.
Μαζί  της η Σοφία  Βογιατζάκη
Η Ραλλία με ανανεωμένη διάθεση, μαζί με την καινούργια δισκογραφική της δουλειά «Στην απέναντι πλευρά» αλλά και παλιότερες αγαπημένες μας μελωδίες, προτείνει ένα «ανατρεπτικό» πρόγραμμα που αποδομεί τα τραγούδια και μας καλεί να ανακαλύψουμε απ’ την αρχή την αλήθεια που κρύβουν, σε μια βραδιά όπου η μουσική θα ενώσει τις φωνές μας στα τραγούδια και θα μας παρασύρει στο να ονειρευτούμε ξανά.
Σάββατο 17 και 24 Δεκεμβρίου
Ο Γιώργος Τεντζεράκης και η Μαρία Θεοδότου σε δυο μοναδικές εμφανίσεις.
Ο Γιώργος  Τεντζεράκης παρουσιάζει τα καινούργια του τραγούδια και ετοιμάζεται  να σας ξεσηκώσει, για δύο μόνο εμφανίσεις στο «Όνομα του Ρόδου» στην Καλλιθέα. Μαζί του η Μαρία Θεοδότου. Οι δύο έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Γιώργου και αγαπημένες μελωδίες του χθες και του σήμερα. Ένα μοναδικό πάντρεμα μουσικών ακουσμάτων, με τραγούδια που ξεσηκώνουν, καθηλώνουν και μιλούν απευθείας στις ψυχές. 

Παρασκευή 9 και 16 Δεκεμβρίου και Σάββατο 31 Δεκεμβρίου
Οι  Crazy Lazy
Οι Crazy Lazy είναι ένα δυναμικό pop-rock σχήμα που συνδυάζει τον κλασσικό και το σύγχρονο ήχο σε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα. Αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό και ξένο rock, τα ‘60ς αλλά και το έντεχνο τραγούδι, από το «Όνειρο ήτανε» μέχρι το «Seniorita», από το «Blue Suede Shoes» μέχρι το «Mala Vida» και από το «Είναι ωραία στον παράδεισο» μέχρι το «Σπασμένο Καράβι» και όλα αυτά με την πιο Crazy Lazy ματιά.
Μαζί τους οι βραδιές  είναι crazy, ποτέ όμως lazy!
Οι Crazy Lazy δεν αφήνουν κανένα στην καρέκλα του.
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
οι  Kollectiva και η Κατερίνα Τσάβαλου.
Ένα συγκρότημα που υπόσχεται να αλλάξει το μουσικό  κατεστημένο! Εφτά ταλαντούχοι και  … ασυγκράτητοι μουσικοί! Ένα νέο single αλλιώτικό από τα άλλα… Και η σκηνή ηλεκτρίζεται! Ρυθμός, ένταση, groove, παλμός, σπουδαίες ερμηνείες και… εκρηκτική ενέργεια σε μια ζωντανή παράσταση με νέες δημιουργίες αλλά και αγαπημένες μελωδίες, πάντα όμως με τη διαφορετική ματιά των KollektivA!
Kollektiva! Μια ιδέα που εξαπλώνεται … Μια ιδέα που παρασύρει…!
Κυριακή 25 Δεκεμβρίου
οι  Medley
Οι MEDLEY σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2010 με μοναδική φιλοδοξία να αφήσουν το δικό τους στίγμα στην ελληνική pop rock σκηνή. Το όνομα "MEDLEY" δεν άργησε να έρθει καθώς το πρόγραμμα κατασκευάστηκε σαν ένα συνονθύλευμα από αγαπημένα τραγούδια και αποτυπώνει πλήρως το χαρακτήρα της μπάντας.
Αυτό λοιπόν προσφέρουν οι MEDLEY! Βραδιές γεμάτες ένταση, χορό και άφθονη μουσική σε ασταμάτητους ρυθμούς pop-rock!
Soooo…  R U ready 2 for Medley party??
Το  Όνομα του Ρόδου
μια μουσική σκηνή με μεγάλη ιστορία, που δεν σταμάτησε ποτέ να προτείνει, να εξελίσσεται και να παραμένει μια σταθερή αξία στο χώρο της μουσικής.
Το χειμώνα  του 1998 ξεκίνησε στην Καλλιθέα μια νέα μουσική σκηνή, το Όνομα του Ρόδου. Από τότε κατάφερε να γίνει μια από τις πιο γνωστές εναλλακτικές μουσικές σκηνές συνδυάζοντας την ατμόσφαιρα ενός συνοικιακού μπαρ και την αξιοπιστία μιας διαχρονικής μουσικής σκηνής. Έχουν περάσει πολλά χρόνια και το Όνομα του Ρόδου έχει διαγράψει τη δική του ιστορία, ως μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες μουσικές σκηνές στο χώρο του έντεχνου, rock και rock n roll ύφους.
Στα 14 χρόνια πορείας του, το Όνομα του Ρόδου έχει παρουσιάσει πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες και μεγάλα ονόματα της ελληνικής κυρίως Pop και Rock σκηνής. Παράλληλα έχει δώσει την ευκαιρία σε πολλούς πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες και νέα συγκροτήματα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να γίνουν γνωστοί στο ευρύτερο κοινό κάτι που υπήρξε για αρκετούς σημαντική και σημαδιακή αφετηρία στην εξέλιξη της πορείας τους.
Το  Όνομα του Ρόδου 
Δαβάκη  και Πλάτωνος 1, Καλλιθέα
Τηλ. Κρατήσεων 210 9595006
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...