Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! Οι RED HOT CHILI PEPPERS στην ΕΛΛΑΔΑ!

The Red Hot Chili Peppers band members in 2000...
Image via Wikipedia
Η Live Nation και η Big Star Touring παρουσιάζουν τους RED HOT CHILI PEPPERS – LIVE στο Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012.

Η μεγαλύτερη μουσική περιοδεία συνεχίζεται! Οι RED HOT CHILI PEPPERS ανακοίνωσαν την προέκταση της παγκόσμιας περιοδείας τους. Οι εμφανίσεις τους για το 2011 σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκονται στο τέλος τους και ήδη έχουν επιβεβαιώσει καινούργιες ημερομηνίες για το 2012 στην Ευρώπη. Οι πρώτες συναυλίες της νέας χρονιάς θα γίνουν σε κλειστούς χώρους και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε μεγάλα ανοικτά στάδια συμπεριλαμβάνοντας και την Αθήνα στη συναυλιακή τους λίστα.

Οι πολύ-πλατινένιοι και πολυ-βραβευμένοι με Grammy RED HOT CHILI PEPPERS είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας. Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις album, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του “Best Album Rock” για το “Stadium Arcadium”, του “Best Rock Performance By a Duo or Group” για το “Dani California”, του “Best Rock Song” για το “Scar Tissue” και του “Best Hard Rock Performance With Vocal” για το “Give It Away”. Τα μέλη συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Flea, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι οι Red Hot Chili Peppers είναι TO ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ που το Ελληνικό κοινό “απαιτεί” να δει ζωντανά εδώ και χρόνια! 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...