Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Zante Dilemma: Γεφυρώνουν τη νοσταλγία του παλιού με τη μελαγχολία του νέου.

Οι Zante Dilemma στη νέα τους δουλειά, με τίτλο "Zante Dilemma", έπειτα από πολύ καιρό αλλάζουν σελίδα και έρχονται να μας ξαφνιάσουν με νέες μουσικές ιδέες που ακροβατούν ανάμεσα σε μπαλάντες που ακούσαμε με κακό σήμα στο παλιό ραδιόφωνο της γιαγιάς και στον ήχο της βροχής πάνω σε παλιές λαμαρίνες της αποθήκης του ποιητή της γειτονιάς μας.

Στη νέα τους αυτή παραγωγή γίνεται με απόλυτη ακρίβεια μια βιωματική αναπαράσταση του δημιουργού στα τραγούδια "Όταν θα ψάχνεις να με βρεις","Χριστίνα" και "Μη φοβάσαι".

Oι διαχρονικές μελωδίες "Supergirl","Ζηλεύει η νύχτα" και "I Like Chopin" έρχονται να συμπληρώσουν τα κενά στις αναμνήσεις του παρελθόντος ή του μέλλοντος και να γεφυρώσουν τη νοσταλγία του παλιού με τη μελαγχολία του νέου.

Στο τραγούδι "Μια καρδιά για σένανε" η φωνή του Φίλιππου Νικολάου έρχεται να κατευνάσει τις ροκ εντάσεις και να δώσει μια άλλη διάσταση σε αυτή την ιστορική μελωδία. Το "Born again" σφραγίζει το τέλος μιας διλημματικής εποχής, όπου οι Zante Dilemma πιστοί στο κοινό τους σε Ελλάδα και εξωτερικό ανανεώνουν τους ήχους και τιμούν εκείνους που συμπορεύτηκαν μαζί τους στα εύκολα και στα δύσκολα, στα απλά και στα σύνθετα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...