Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Εβδομάδα Rock και Hard Rock στα Γιάννενα !

Δύο συναυλίες που σίγουρα θα καλύψουν τα γούστα των σκληροπυρηνικών τις rock και hard rock κουλτούρας θα πραγματοποιηθούν στο Boxx Live Stage (Λεψφ. Γεωργίου Παπανδρέου στα Γιάννενα), αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο, 3 και 4 Ιουνίου 2011. 
 
Συγκεκριμένα την Παρασκευή θα παρουσιαστούν οι AC/DC και οι Whitesnake
 
Όχι οι ίδιοι φυσικά, αλλά οι καλύτερες tribute bands της χώρας και όχι μόνο! Oι Big Ballz – The Ultimate AC/DC Tribute Band – θα εμφανιστoύν μαζί με τους οι Slide It In – Whitesnake tribute
 
Για πρώτη φορά θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε δύο από τις καλύτερες cover bands της χώρας μας σε ένα μια βραδιά φτιαγμένη από… Rock συντελεστές! Όσοι έχουν δει ξέρουν. Για τους υπόλοιπους, είναι μια ευκαιρία να επιβεβαιώσουν με το καλύτερο τρόπο τις φήμες. Αυθεντικό Rock με ένταση και πάθος. 
 
Μια μοναδική επιλογή από τα αγαπημένα κομμάτια των δύο ιστορικών group παρελαύνουν μπροστά μας σε απίστευτες εκτελέσεις από δύο εκρηκτικές μπάντες. Την επόμενη ημέρα, Σάββατο θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στα Ιωάννινα οι CRYSTAL TEARS σε καθαρόαιμους HEAVY METAL ρυθμούς! 
 
Οι θαυμαστές του Heavy Metal στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό live show
 
! Tους CRYSTAL TEARS, στη συναυλία που θα πραγματοποιήσουν στην πόλη των Ιωαννίνων, θα συνοδεύσουν δύο μπάντες από τα Γιάννενα, οι Electrify και οι Bloodpact. Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο συναυλίες στο τηλέφωνο: 6932610241.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...