Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

JUNE OF ART … στον STAVLO

Ένα δεκαπενθήμερο μουσικών lives και πολλών καλλιτεχνικών events ξεκινάει στον πολυχώρο STAVLOS, από τις 10 έως τις 25 Ιουνίου, όπου και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τα αγαπημένα του συγκροτήματα και να ταξιδέψει από το χθες στο σήμερα και ίσως … στο αύριο της μουσικής παραγωγής και ταυτόχρονα να δει δουλειές άλλων καλλιτεχνών στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του stavlou. .

Oι Rosewood Brothers (17 Ιουνίου) ,  έχουν βαθιές ρίζες στην παραδοσιακή αμερικάνικη μουσική και τον blues ήχο παλαιότερων εποχών. Μια μέρα μετά (18 Ιουνίου), ο Βασίλης Λαμπρόπουλος , που παρέα με τους φίλους του Στέφανο και Αλέξη, ανεβαίνει στην σκηνή με γνωστά και άγνωστα τραγούδια, διασκευασμένα και μη, σε ρυθμούς από rock μέχρι reggae…! Την ¨σκυτάλη” παίρνουν οι Τ’s Band (24 Ιουνίου) , που με διασκευές από όλον τον κόσμο υπόσχονται να μας χαρίσουν μια ξεχωριστή βραδιά…!

Η πιο δυναμική αγγλόφωνη ροκ μπάντα που είδαμε ποτέ μέσα από το X FACTOR έρχεται να ολοκληρώσει εντυπωσιακά το JUNE of ART στον STAVLO. Οι BURNING STICKS στην σκηνή του STAVLOU στις 25 Ιουνίου!!!

Καθ’ όλη την διάρκεια του June Of Art, o STAVLOS θα φιλοξενεί στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του εκθέσεις καλλιτεχνών, όπως εκθέσεις φωτογραφίας, κοσμήματος και trash art.

Η μαγική αυλή του STAVLOU γίνεται, για τις πρώτες ζεστές μέρες του καλοκαιριού, μία ‘’όαση’’ στο κέντρο της Αθήνας για το φιλόμουσο - και όχι μόνο - κοινό και υπόσχεται να κάνει ξεχωριστές και ιδιαίτερες τις νύχτες σας με θέα τον υπέροχο αθηναϊκό ουρανό.

Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και ελεύθερη σε όλους

Σας περιμένουμε για απολαύσουμε έναν αξέχαστο JUNE of ART στον STAVLO!!!
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Athens Jukebox Radio , Εφημερίδα Βορεινή(www.voreini.gr), fashionfreaks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...