Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike: Ξεσήκωσαν την Πόλη

Λίγο πριν πετάξουν ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike για την Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο της τουρνέ τους εν όψει Eurovision αλλά και για να πάρουν την ευχή του Πατριάρχη, όπως κάνει κάθε ελληνική αποστολή πριν από τη μεγάλη βραδιά, η «Espresso της Κυριακής» ήταν εκεί.

Ο φωτογραφικό φακός τους απαθανάτισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου είχαν φτάσει με το καινούργιο αυτοκίνητο που έκανε δώρο στον Λούκα η χορηγός εταιρεία της διοργάνωσης, το οποίο μάλιστα έχει γραμμένο στην πόρτα του το εξής: «Για να οδηγείς τις καρδιές μας στην Ευρώπη», δίνοντας έτσι το σύνθημα ότι η Ελλάδα πιστεύει στην πρωτιά του.

Συνοδευόμενος από εκπρόσωπο της εταιρείας αλλά και από τον πατέρα του, ο Λούκας και ο συμπρωταγωνιστής του επί σκηνής Stereo Mike πέταξαν στις δύο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής για τη γείτονα χώρα και από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην Πόλη ξεκίνησε το τρέξιμο. Την Παρασκευή το βράδυ εμφανίστηκαν σε ένα από τα πιο πετυχημένα talk shows στο κανάλι ΝΤV, ενώ εχθές Σάββατο ήταν μια ιδιαίτερα κουραστική ημέρα, καθώς από το πρωί ξεκίνησαν τις εμφανίσεις στο μουσικό κανάλι Number One.

Αμέσως μετά, είχαν τη μια συνέντευξη μετά την άλλη σε ραδιόφωνα, σε περιοδικά αλλά και σε πολλά portals που ασχολούνται με τη μουσική, όπου μίλησαν για την ελληνική συμμετοχή και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει. Το βράδυ, αφού ξεκουράστηκαν λίγο, εμφανίστηκαν στην disco «Krali» για το πάρτι της αποστολής, όπου και τραγούδησαν ξεσηκώνοντας τον κόσμο που είχε κατακλύσει το μαγαζί και εισέπραξαν την αγάπη του κόσμου.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μη συναντηθούν και με τον Πατριάρχη για να πάρουν την ευχή του, όπως συνήθως κάνουν όλοι οι εκπρόσωποι της χώρας μας. Η επιστροφή τους από την Πόλη είναι προγραμματισμένη για αύριο το μεσημέρι.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...