Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Passport: Ραλλία Χρηστίδου, Διονύσης Κωτσάκης & Carpe diem, Μαριάννα Μαλαντζή & Gunplay


Στο Passport του Πειραιά η Ραλλία  Χρηστίδου συναντά τον Διονύση  Κωτσάκη & Carpe diem και την Μαριάννα  Μαλαντζή & Gunplay με Special guests : Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλλης, Νίκος Μαϊντάς, Άννα Μανωλαράκη (Κάρμα), Σύλβια Δελικούρα και Βάσω Καραμέρη.

Open act : Τα Πάντα ΡΕ

Η Ραλλία και ο Διονύσης γνωρίστηκαν στις αρχές του 2012 αλλά σχεδόν αμέσως κατάλαβαν πόσο πολύ ταιριάζουν καλλιτεχνικά. Γράφουν τραγούδια για τον καινούριο δίσκο της Ραλλίας, ηχογραφούν ντουέτα, εμφανίζονται από κοινού ζωντανά μαζί με τη μπάντα του Διονύση, τους Carpe Diem… Η Μαριάννα αν και είναι η μικρότερη της παρέας, μετρά ήδη αξιοζήλευτες συνεργασίες και έχει κιόλας πείσει ότι… ήρθε για να μείνει! Μαζί με τους Gunplay συνθέτουν ένα εκρηκτικό μίγμα επί σκηνής!

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου  και ώρα 21.00 η παρέα μας τραγουδά στο Passport και μαζί τους εμφανίζονται και οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλλης, Νίκος Μαϊντάς, Άννα Μανωλαράκη (Κάρμα), Σύλβια Δελικούρα, Βάσω Καραμέρη, Τα πάντα ΡΕ σε ένα πρόγραμμα με δικά τους τραγούδια, διαλεγμένες διασκευές, χιούμορ, κέφι αλλά και μία μεγάλη έκπληξη!...


Passport

Kαραϊσκου 119 - Πειραιάς


Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...