Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Παντρεύτηκε για τρίτη φορά η τραγουδίστρια Άννι Λένοξ

Η τραγουδίστρια Άννι Λένοξ, η πρώην Ηγερία του συγκροτήματος Eurythmics, παντρεύτηκε για τρίτη φορά το Σάββατο στο Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπός της.
Η 57χρονη τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Αμερικανό γυναικολόγο Μιτς Μπέσερ σε μια τελετή που έγινε σε κλειστό κύκλο, παρουσία λίγων φίλων και μελών της οικογένειάς της. Ο γάμος έγινε πάνω σε ένα πλοιάριο στον Τάμεση και μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κόλιν Φερθ και η ηθοποιός Ρούμπι Γουόξ.

Η Λένοξ είχε παντρευτεί το 1984 με τον Γερμανό Ράντα Ράμαν, τον οποίο εγκατέλειψε ένα χρόνο αργότερα. Στη συνέχεια απέκτησε δύο κόρες μς τον δεύτερο σύζυγό της, τον Ισραηλινό κινηματογραφικό παραγωγό Ούρι Φρούχτμαν. Το ζεύγος χώρισε το 2000, μετά 12 χρόνια έγγαμου βίου.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, που έγινε διάσημη τόσο για το ανδρόγυνο στυλ της όσο και την ιδιαίτερη φωνή της, έχει πουλήσει περίπου 80 εκατομμύρια δίσκους κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Έχει στο ενεργητικό της πολλές μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως τα τραγούδια Sweet dreams (Are made of this) και The Miracle of Love που ερμήνευσε μαζί με τον Ντέιβ Στιούαρτ.

Η συνεργασία τους έληξε το 1991 και έκτοτε η Λένοξ ακολούθησε σόλο καριέρα. Φέτος το καλοκαίρι τραγούδησε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και στη συναυλία που δόθηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για το ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...