Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Γιώργος Νικολιδάκης: «Αχ»

Ο Γιώργος Νικολιδάκης συνεργάζεται με το δημιουργικό δίδυμο Αργύρη Ναστόπουλου – Νικολέτας Περάκη,  κυκλοφορώντας τη λαϊκή μπαλάντα με τίτλο «Αχ».

Τη μουσική στο τραγούδι υπογράφει ο Αργύρης Ναστόπουλος, ενώ οι στίχοι είναι προιόν συνεργασίας του Αργύρη Ναστόπουλου με τη Νικολέτα Περάκη.
 
Ο Ηρακλειώτης ερμηνευτής με την ξεχωριστή χροιά μας παρουσιάζει το νέο του δισκογραφικό βήμα μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Warner Music -Digital Distributor.

Έπειτα απο τις επιτυχίες του «Μη φοβάσαι την αγάπη»  και «Έχω τρελαθεί», ο Γιώργος Νικολιδάκης επιμένει λαϊκά, γιατί απ’ ότι φαίνεται αυτό είναι το μουσικό είδος που τον αντιπροσωπεύει επαρκέστερα.

Το νέο Digital Single το οποίο κυκλοφορεί έχει τίτλο «Αχ» και έρχεται μέσα στην καρδιά του φθινοπώρου να θυμίσει οτι τα αυθεντικά λαϊκά τραγούδια υπάρχουν ακόμη και κερδίζουν την εκτίμηση κάθε ερωτευμένης και πληγωμένης καρδιάς.

Το τραγούδι περιγράφει την αντίδραση ενός άνδρα στην απρόσμενη φυγή της αγαπημένης του, και εκφράζει τη νοσταλγία του ήρωα για τις όμορφες στιγμές που έζησε με εκείνη.

Ένα τραγούδι – αναστεναγμός για κάθε πληγωμένη καρδιά. Αναζητήστε, ακούστε  και αγαπήστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...