Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Πόπη Αστεριάδη, Τζώνυ Βαβούρα, Ωρίωνες, Τζίνα Αβραμίδου και Διπλό ντουέτο στο Ναύπλιο 11-8.

Ο δήμος Ναυπλίου, πάντα πρωτοπόρος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις,  διοργανώνει μια σπουδαία μουσική βραδιά, "ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012"    Το Σάββατο 11-8-2012 και ώρα 9.00 μμ. στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο κέντρο του Ναυπλίου, με σημαντικά ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής , όπως Πόπη Αστεριάδη, Τζώνυ Βαβούρα, Ωρίωνες, Τζίνα Αβραμίδου και Διπλό ντουέτο.

Θα είναι μια ξεχωριστή μουσική βραδιά. Μια βραδιά για όλα τα γούστα. Από έντεχνο ( με τις μελωδίες του Νίκου Ζιώγαλα), από μπαλάντες( με τις ροκ μπαλάντες από τον ευρηματικό Τζώνυ Βαβούρα),  τζαζ-ροκ ( με τις τζαζ-ροκ επιτυχίες από το Διπλό-Ντουέτο- Υγρόν πυρ) και ποπ-ροκ-classic με τους ΩΡΙΩΝΕΣ που θα παρουσιάσουν  την νέα ανερχόμενη φωνή της Ελληνικής ποπ & ροκ μουσικής , την Τζίνα Αβραμίδου και τις νέες τους συνθέσεις που ήδη κυκλοφορούν από τον Δεκέμβριο 2011 σε cd  με τίτλο ‘ΔΕΣΜΩΤΗΣ’ .
Πέρα από τα δικά  τους τραγούδια, οι  Ωρίωνες, στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνουν και αρκετές  γνωστές Ελληνικές επιτυχίες από ΜΠΛΕ , ΘΗΒΑΙΟ,  ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ, ΠΥΞ ΛΑΞ , ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ κλπ, καθώς  και γνωστές ξένες επιτυχίες μεγάλων ονομάτων της διεθνούς  Ροκ σκηνής, όπως ROLLING STONES, SCORPIONS, ERIC CLAPTON, κ.α.,  αλλά και νεωτέρων αστέρων (DUFFY, PORTISHEAD, HOOVERPHONIC, KUBB κ.α.).
Στην εκδήλωση θα εμφανιστουν και τοπικά ροκ συγκροτήματα.
Είσοδος 10 ευρώ  και   5 Ευρώ φοιτητικό-παιδικό. . Τα  εισιτήρια προπωλούνται στο δημαρχείο και στο δισκοπωλείο INDIE SHOP Μπουμπουλίνας 19 Ναύπλιο τηλ.27520 26941.
Την ημέρα της συναυλίας στην είσοδο του γηπέδου.

Στην συνέχεια, οι Ωρίωνες έχουν ήδη κλείσει:

-         24 Αυγούστου στο atlantis club στον Ωρωπό
-         12 Σεπτεμβρίου στην γιορτή μπύρας στο ΣΕΦ
-         20 Σεπτεμβρίου στο ΒΕΑΚΕΙΟ .


Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να μπείτε στο site του συγκροτήματος ( http://www.oriones.gr), αλλά και στο facebook.com/oriones και στο youtube.com/theoriones.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...