Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Flâneur summer sessions με τον Γιώργη Χριστοδούλου

Και καλεσμένους για χορό τους Athens Lindy Hop


O πεζόδρομος της οδού Ρόμβης ξαναγεμίζει ζωντανούς ρυθμούς και μελωδίες από τον flâneur Γιώργη Χριστοδούλου και πανέμορφες φιγούρες της γνωστής χορευτικής ομάδας Athens Lindy Hop.

Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει από τη Βαρκελώνη παρουσιάζοντας το νέο του ελληνόφωνο τραγούδι «Φάβα», ένα μήνα πριν την καλοκαιρινή περιοδεία του στην Ισπανία, και μας δίνει ραντεβού με ένα ανεπανάληπτο gig! Για μιάμιση ώρα ο Γιώργης και η μπάντα του θα στήσουν ένα υπαίθριο πάρτυ δρόμου με υπέροχες μουσικές (ελληνικές και ξένες) από τη δική του δισκογραφία, αλλά και επιλογές από τα 40s ως τα 60s. Swing, rock 'n roll και charleston ηχοχρώματα με ιδιαίτερες αναφορές στο γαλλικό manouche, την γαλλική και ιταλική τζαζ του 50 ή ακόμα και την ελληνική της δεκαετίας του 1930 «υπόσχονται» να μας ξεσηκώσουν σε χορό!!!

Καλεσμένοι για χορό φυσικά, οι φίλοι και συνεργάτες του τα τελευταία χρόνια Athens Lindy Hop, η ομάδα που έφερε την αισθητική, τη μαγική ατμόσφαιρα και την τρέλα του swing κινήματος στην πόλη!

Όσοι βρεθούν στο πεζόδρομο της Ρόμβης, θα απολαύσουν το νέο single του Γιώργη με τίτλο «Φάβα» – σε μουσική της Μάρως Μαρκέλλου και σε στίχους του Πάνου Σουρούνη. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο χορευτικό swing κομμάτι που ήδη προσφέρεται ελεύθερα από το www.jumpingfish.gr.

Παίζουν οι μουσικοί: Πάνος Αθάνατος (κιθάρες), Αντώνης Αρβανίτης (κοντραμπάσο) και Ρόλυ Γιαμοπούλου (τύμπανα).

PURE BLISS | ΡΟΜΒΗΣ 24α, ΣΥΝΤΑΓΜΑ | ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ | Ώρα έναρξης: 21.30 | είσοδος: ελεύθερη | giorgisc.wix.com/giorgisflaneur | www.athenslindyhop.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...