Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο Γιάννης Κότσιρας αρχίζει το μουσικό του ταξίδι

Μια μοναδική μουσική παράσταση παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Κότσιρας (φωτ.), με πρώτο σταθμό το «Βεάκειο» του Πειραιά το Σάββατο 7 Ιουλίου.

Με μια υπέροχη παρέα έξι μουσικών και μια καινούργια φωνή με γνήσια λαϊκά ηχοχρώματα όπως αυτή που διαθέτει η Σαββέρια Μαργιολά, ξεκινά το ταξίδι του στην Ελλάδα και στην Κύπρο ο πολύ καλός τραγουδιστής.

Η παράσταση, που φέρει τον τίτλο «On the road» («Στον δρόμο») είναι ιδιαίτερη, με επιλογές από αγαπημένα τραγούδια της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας αλλά και δικά του αγαπημένα, γνωστά και «άγνωστα».

Οι έξι μουσικοί κυριολεκτικά συμπρωταγωνιστούν, βάζοντας ο καθένας την ενορχηστρωτική του πρόταση, την προσωπική του δεξιοτεχνία, αλλά και ικανοποιώντας την ανάγκη έκφρασής του, μέσα από την αυτοσχεδιαστική ελευθερία της παράστασης.

Ιδιαίτερη θέση στο πρόγραμμα έχουν τα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και αφορούν τις δυσκολίες της καθημερινότητας, αλλά και αυτά που δίνουν δύναμη και χαρά, αναδεικνύοντας τη διαδραστική επικοινωνία μέσω της μουσικής, ως μια ιδιαίτερη διέξοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...