Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΔΟΚΙΑ ΡΑΠΤΗ: ΦΩΣ ΜΟΥ

Μετά από πολλά χρόνια έντονης δουλειάς και παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της χώρας,μετά και την εξαιρετική συνεργασία με τον μουσικό, συνθέτη και ενορχηστρωτή Νίκο Τερζή, κυκλοφορεί σήμερα το νέο τραγούδι της με τίτλο ''φως μου'', μια δυναμική και ταυτόχρονα ευαίσθητη ποπ ροκ μπαλάντα , ένα τραγούδι που αναδεικνύει τις μοναδικές φωνητικές της ικανότητες .

Ακούστε το εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=EKwvbWvrmh8

Η Ευδοκία Ράπτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γέρακα Αττικής με καταγωγή ένα μικρό ορεινό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας. Η αγάπη για την μουσική και η ανάγκη της να εκφράζει το συναίσθημα της μέσα από το τραγούδι, εκδηλώθηκε από όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή, γεγονός καθόλου τυχαίο, αφού και για τους γονείς της η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους.


Σε ηλικία 17 ετών δημιούργησε το πρώτο της συγκρότημα και παράλληλα ξεκίνησε μαθήματα μουσικής και φωνητικής.Με μια πορεία από το λαϊκό και το παραδοσιακό μέχρι τη ροκ και τη τζαζ μουσική, έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ερμηνευτική ταυτότητα που τη χαρακτηρίζει.Χωρίς μεγάλες συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού, με την απλότητα, την αμεσότητα και κυρίως την ιδιαίτερη ερμηνεία της.

Το ProjectEponymous είναι η πρώτη της προσωπική δουλειά με την οποία θέλει να δώσει μια μικρή ιδέα για ότι πρόκειται να ακολουθήσει. Στόχος της Ευδοκίας είναι να ανεβάσει μια μουσική παράσταση όπως εκείνη την έχει ονειρευτεί…Και αυτός ο στόχος βρίσκεται κοντά στην επίτευξή του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...